Intohimo elämään

Etsimme vuoden alussa intohimoisesti elämään suhtautuvia eläkeläisiä. Saimme paljon yhteydenottoja ja kuulimme monia mielenkiintoisia tarinoita, joista osan ikuistimme videolle. Tältä sivulta löydät tarinan yrittäjähenkisestä kyläsepästä, intohimoisesta luistelijasta ja aktiivisesta rumpalista. Toivottavasti tarinat inspioroivat sinua miettimään omaa elämääsi ja eläkettäsi sitten, kun sen aika on.

Eero - Kyläsepän teatteri

”Ketä löhöö, niin se lahoo…!” Näin toteaa Eero sarjamme kolmannessa osassa. Eero on henkeen ja vereen yrittäjä, yhä 86-vuotiaanakin. Takana tusina ammattia, edessä monta tusinaa projektia. Katso kyläsepän tarina, ja mieti millainen seppä sinusta voi vielä kuoriutua. Elämässä kaikki on mahdollista.

 

Katso myös muut tarinat oheisten linkkien kautta:

Sirkka - Kaikkia ei voi miellyttää

''Ei koskaan voi kaikkia miellyttää. Mieluiten tekee niin kuin omasta mielestä on oikein'', toteaa 71-vuotias Sirkka. Oli vuosi 1983 kun Sirkka näki ensimmäistä kertaa todella hienoa taitoluistelua ja tämän myötä hurahti lajiin täysin. Katso Sirkan tie taitoluistelijaksi oheisesta linkistä:

Intohimoa elämään: Minusta tuli taitoluistelija >

Olle - Ei vain eläkeläinen

''Eihän kukaan ihminen ole pelkästään eläkeläinen. Jonkinlaista aktiviteettiahan täytyy ihmisellä olla, ja tää on mun mielestä niin hieno aktiviteetti, että en sen parempaa osaa kuvitella'', kertoo 78-vuotias Olle. Musiikki on aina ollut Ollen elämässä läsnä - sekä päivätyön rinnalla, että nykyään sen tilalla. Kuule koko tarina:

Intohimoa elämään: Minusta tuli rumpali >

Kaipaatko tukea työhyvinvointiin?

Meille työeläkeyhtiö Elossa työhyvinvointi on tärkeää ja haluamme osaltamme varmistaa, että pääset terveenä töistä kotiin ja eläkkeelle sitten, kun on sen aika.

Työhyvinvointivinkkejä hyvään työpäivään

Mietitkö milloin jäät eläkkeelle ja paljonko eläkettä saat?

Eläkkeeseesi voi olla vielä pitkä matka. Silti on hyvä pohtia, mitä se voi tuoda tullessaan; ei pelkästään unelmien, vaan myös tulojen osalta. Mikä silloin on mahdollista, ja millä tavoin voit vaikuttaa omaan eläkekertymääsi. Me autamme sinua siinä. Tutustu eri vaihtoehtoihin alla tai kysy asiantuntijoiltamme.

Katso eläkeikäsi

Katso arvio eläkkeesi määrästä 

Tervetuloa asiakkaaksemme!

Ota yrittäjän lakisääteinen YEL-vakuutus

Vakuuta työntekijäsi TyEL-vakuutuksella