Suoraan sisältöön

Elon eläkepalvelulla hoidat eläke- ja etuusasiasi kätevästi verkossa

Voit hoitaa eläke- ja etuusasiasi verkossa: eläkepalvelusta saat tietoa omasta työeläketurvastasi ja voit hakea eläkettä tai etuutta. Elon eläkkeensaajat tai ammatillisessa kuntoutuksessa olevat voivat hoitaa palvelussa eläke- ja etuusasioitaan. Paperittoman palvelun valinneet saavat asiakirjat suoraan palveluun. 

Telia Tunnistus -palvelussa suoritetaan huoltotöitä lauantaina 23.1. klo 6-14. Hultotöiden aikana mobiilivarmenteella tunnistautumisessa voi esiintyä häiriöitä.

Useat pankit tekevät huoltotöitä sunnuntaina 24.1. klo 5-12, jonka vuoksi niiden verkkopankkitunnuksilla ei pääse kirjautumaan Elon verkkopalveluihin. Pankit ovat Aktia, Handelsbanken, Oma Säästöpankki, POP Pankki ja Säästöpankki.

Eläkepalvelun käyttö on helppoa

1. Kirjaudu palveluun

Palveluun kirjaudut omilla verkkopankkitunnuksillasi (Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, S-pankki, Handelsbanken, Sp/Pop-tunniste tai Ålandsbankenin e-tunnistepalvelu) tai mobiilivarmenteella.

2. Hoida eläke- ja etuusasiasi

Palvelussa on mm. työeläkeote, eläkearviot, eläkkeen ja etuuden hakeminen, veroprosentin korottaminen, tilinumeronmuutos, liitteen toimitus ja sähköiset asiakirjat.


3. Kirjaudu ulos palvelusta

Muista lopuksi sulkea palvelu ”Kirjaudu ulos” -painikkeella. Tyhjennä selaimesi välimuisti ja sivuhistoria sekä muista sulkea kaikki selainikkunat.Eläkepalvelu apunasi eläke- ja etuusasioissa - palvelussa voit: