Suoraan sisältöön

Johannes Hatsolo Hattunen: Always a student, taito karttuu tehdessä

/ Uskallus

Johannes Hatsolo Hattunen

Johannes ”Hatsolo” Hattunen aloitti uransa break-tanssijana 90-luvun loppupuolella. Tänään Hatsolo on osakkaana kahdessa kuntosaliketjussa, tekee puhujakeikkoja ja treenaa 20 tuntia viikossa osallistuakseen Pariisin olympiakisoihin Suomen break-tanssijoukkueessa.

”Että aika ja jaksaminen riittäisi, olen joutunut karsimaan ja priorisoimaan. Pitää olla avoin mieli, valmius oppia ja tehdä paljon töitä."

Oman epätäydellisyyden rohkea tunnustaminen ja asioihin tarttuminen ovat teemoja, joita Hatsolo käsittelee niin puhujakeikoillaan kuin omassa elämässäänkin.

”Tyytyväisyys on tietynlainen kehityksen loppu. Jos kaipaa sellaista elämää, että kaikki tuntuu hyvältä ja että nyt kaikki menee mallikkaasti, niin sitten kannattaa olla töissä sellaisessa paikassa, jossa ei ole paljon uusia juttuja. Koska kaikki uuden opetteleminen tarkoittaa sitä, että sä opettelet niin kauan kunnes sä osaat sen asian.”

Hae lisää luettavaa

<noscript><iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-P23HWQ" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"></iframe></noscript>