Suoraan sisältöön
Yel-vaikuttaa_hero-banner

Tunnetko sosiaaliturvasi?

YEL-työtulo vaikuttaa yrittäjän sosiaaliturvaan nyt ja eläkkeellä. Perheenlisäys, sairastuminen, työttömyys tai tapaturma ovat hetkiä jolloin sosiaaliturva kannattelee myös yrittäjää.

Lue yrittäjän sosiaali- ja eläketurvasta >
Lue Kelan etuuksista yrittäjille

Elon monipuolisella YEL-laskurilla voit arvioida, miten YEL-työtulo vaikuttaa sosiaalietuuksiin ja tulevaan työeläkkeeseesi.

Mietityttääkö työtulo?

YEL-työtulo tarkoittaa yrittäjän työpanoksen arvoa rahassa mitattuna. YEL-työtulo määrittää yrittäjän sosiaaliturvan tason sekä vakuutusmaksun määrän.

Lue tarkemmin YEL-työtulosta >

Tarvitsetko apua YEL-työtulon kanssa? Asiakaspalvelumme neuvoo arkisin klo 8–17. Asiakkaanamme voit tarkistaa työtulosi myös helposti verkkopalvelussamme.

Kirjaudu verkkopalveluun

Soita 020 694 730

Tarvitsetko vakuutuksen?

Tarvitset YEL-vakuutuksen kun vakuuttamisen kriteerit täyttyvät. Voit myös itse testata tarvitsetko vakuutuksen.

Sinun ei kannata pähkäillä asiaa yksin, selvitetään yhdessä tarvitsetko vakuutuksen. Voit myös siirtää YEL-vakuutuksesi toisesta työeläkeyhtiöstä helposti meille. Täytä hakemus tai soita, niin hoidamme loput.

Myyntipalvelumme auttaa arkisin klo 8–15 numerossa 020 703 5515. 

Ota vakuutus verkossa

Soita tai jätä soittopyyntö

Parasta palvelua 

Tiedämme, että yrittäjänä aikasi on kortilla. Siksi vastaamme puheluusi keskimäärin alle 30 sekunnissa. Vaikka olemme nopeita, olemme tutkitusti myös hyviä asiakaspalvelussa. Yli 94 % saa asiansa hoidettua yhdellä puhelinsoitolla. Lisäksi verkkopalvelumme on auki 24/7, jotta voit hoitaa työeläkeasioita sinulle sopivaan aikaan. Sinä valitset.

Suomalaisista yrityksistä joka kolmas ja yrittäjistä noin 40 prosenttia on valinnut Elon työeläkekumppanikseen. Vastaamme 501 900 työntekijän ja yrittäjän tulevista eläkkeistä, huolehdimme 246 000 eläkkeensaajasta ja 28,7 miljardin euron sijoitusomaisuudesta. Sijoitustoimintamme tehtävänä on sijoittaa työeläkevarat tuottavasti, turvaavasti ja vastuullisesti. Olemme aina vastuullisesti asiakkaan eläkeasialla.

Asiakkaan ääni 2021 -palkinto
<noscript><iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-P23HWQ" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"></iframe></noscript>