Suoraan sisältöön

Hakuprosessi ja kesätyövalinnat

Kesätyöhakumme aukeaa 3.1.2022 ja päättyy 28.2.2022.

Kun olet jättänyt hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme, saat sitä vahvistusviestin sähköpostiisi. Viestistä löytyvästä linkistä pääset myös tarvittaessa muokkaamaan hakemuksesi tietoja.

Rekrytoivat esihenkilömme käyvät hakemuksia läpi jo hakuajan aikana ja valitsevat niiden joukosta potentiaaliset hakijat, jotka kutsuvat haastatteluun. Haastattelut toteutetaan Elo-talolla Tapiolassa tai tarpeen vaatiessa etänä (Teams).  Haastatteluissa voidaan hyödyntää esim. ensimmäisen haastattelukierroksen osalta myös videohaastattelua (RecRight). Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin viimeistään maaliskuun aikana, jolloin myös lopulliset kesätyövalinnat ovat selvillä.

Jotkin Elon kesätyötehtävät edellyttävät huumausainetestiä ja luottotietoselvityksen tekoa ennen työsuhteen alkua.

Kesätöiden kesto on tyypillisesti 3–4 kuukautta tehtävästä riippuen ja työt ajoittuvat välille toukokuu-elokuu. Eläke- ja vakuutuspalveluissa töiden aloitus voi olla sopimuksen mukaan jo huhtikuussa esimerkiksi tuntitöiden merkeissä. Kesän jälkeen on usein mahdollista jäädä tekemään Eloon tuntitöitä opiskeluiden ohella!

Mikäli sinulla herää kysymyksiä kesätyöhaustamme, ole meihin rohkeasti yhteydessä osoitteella: rekrytointi@elo.fi tai laittamalla viestiä Instassa @unelmatelossa

Avoinna olevat kesätyötehtävät

Lue tehtävistä ja yksiköistä tarkemmin klikkaamalla alta.

Elosta löytyy tutkitusti tyytyväisiä kesätyöntekijötä!

Viime vuoden kesätyöntekijämme arvioivat Vastuullinen Kesäduuni-tutkimuksessa Elon kesätyökokemukseksi huikeat 3,71 (asteikolla 1–4)!

Tyytyväisyys Eloa ja kesätyötä kohtaan näkyi halussa suositella Eloa ystäville (3,83) ja jatkaa meillä töissä myös tulevaisuudessa (3,67). Olemme iloisia, että pystyimme tarjoamaan työtehtäviä, jotka kesätyöntekijämme kokivat aidosti merkityksellisiksi ja kiinnostaviksi (työtehtävien mielekkyyden keskiarvo tutkimuksessa 3,7). Mielekkyyttä lisäsi tunne siitä, että kesätyöntekijöidemme ideoita ja mielipiteitä aidosti kuunneltiin!  Myös onnistunutta perehdytystä kiiteltiin, vaikka se toteutettiin jälleen pääsääntöisesti etänä. Ja tilanteen vaatiessa voimme toteuttaa saman tulevanakin kesänä.

Kesätyötarinoita

Tutustu elolaisten ja aiempien vuosien kesätyöntekijöiden arkeen meidän Instassa (@unelmatelossa) Reelsien & Story-kohokohtien kautta.
Ota samalla tili seurantaan, sillä jaamme Instassa ajantasaisesti infoa ja sisältöä myös kesätyöhakuun liittyen!

Lue Elomediasta Roosan kokemukset miten kesätyöt sujuivat etänä kesällä 2021 >


Vastuullinen kesäduuni -kampanjan logo
<noscript><iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-P23HWQ" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"></iframe></noscript>