Suoraan sisältöön
Valikko
Kirjaudu
Haku
Kieli
SV
EN
Elon-kesatyuohaku_2023

Haluatko työskennellä kesän 2024 merkityksellisten töiden parissa?

Meiltä Elosta löytyy kattavasti kesätöitä korkeakouluopiskelijoille, jotka haluavat saada oman alansa työkokemusta ja kehittyä tulevaisuuden asiantuntijoiksi. Haluamme tarjota erinomaisen henkilöstökokemuksen ja olla työyhteisö, jossa jokainen elolainen voi kokea onnistumista ja hyvinvointia!

Meillä sinä olet tärkeä. Meillä maanantaikin on hyvä päivä. Meillä onnistutaan yhdessä. Näitä työnantajalupauksiamme elää todeksi 470 elolaista, joista valtaosa työskentelee esteettömissä tiloissamme Tapiolassa.

Olemme suuri suomalainen työeläkevakuuttaja, jonka perustehtävänä on luoda elämänmittaista turvaa. Huolehdimme, että asiakkaamme saavat ansaitsemansa eläkkeet. Suomalaisista yrityksistä joka kolmas ja yrittäjistä noin 40 % hoitaa työeläkevakuutuksensa Elossa. Autamme asiakasyrityksiämme menestymään ja vastaamaan muuttuvan työelämän haasteisiin. Hoidamme asiakkaidemme eläkevaroja tuottavasti, turvaavasti ja vastuullisesti.  

Arkeamme ohjaavat arvomme avoimuus, aktiivisuus ja sitoutuneisuus. Arvostamme monimuotoisuutta sekä yhdenvertaisuutta ja haluamme asettaa kaikki samalle viivalle. Meillä sinä saat olla oma itsesi.

Alla olevia otsikoita klikkailemalla pääset tutustumaan tarkemmin muun muassa kesätyön hakemiseen, rekrytointiprosessiimme sekä esteettömyysasioihin.

sisältökuva

Avoinna olevat kesätyötehtävät

Lue eri yksiköidemme tarjoamista kesätyöpaikoista ja tutustu tehtäväkuvauksiin tarkemmin klikkailemalla alla olevia otsikoita.
sisältökuva

Elosta löytyy tutkitusti tyytyväisiä kesätyöntekijötä!

Viime vuoden kesätyöntekijämme antoivat heille teetetyssä palautekyselyssä kesätyökokemuksensa arvosanaksi mahtavat 3,6 (asteikolla 1–4)! Rekrytointiprosessimme koettiin kokonaisuudessaan onnistuneeksi (3,76 asteikolla 1-4). Hakijaviestinnän koettiin olevan sujuvaa ja ennakkoon viestittyä aikataulua noudattavaa sekä työhaastattelut koettiin mukaviksi ja mutkattomiksi.

Tyytyväisyyden kokemusta Elo-kesästä nostivat muun muassa nämä palautekyselyssä nousseet seikat: kesätyössä pääsi hyödyntämään omaa osaamistaan hyvin, tasa-arvoinen ja yhdenvertainen kohtelu sekä se, että oman esihenkilön kanssa on pystynyt keskustelemaan asiasta kuin asiasta. Avoimissa vastauksissa kiiteltiin kattavaa perehdytystä, hyvää esihenkilötyötä sekä panostusta kesätyöntekijöiden integroimiseen osaksi työyhteisöä. Saimmekin nimittäin kovasti kiitosta kesätyöntekijöille suunnatusta Kesikset kehittää -toiminnasta ja mahdollisuudesta sitä kautta verkostoitua muiden yhtiössä työskennelleiden kesisten kanssa. Myös arvostuksen ja luottamuksen kokemus sekä joustavuuden arvostus nousivat esiin ilahduttavan monissa vastauksissa.

Sitoudumme noudattamaan vastuullisen kesäduunin periaatteita!

Vastuullisuus sisältyy Elon perustehtävään suomalaisen eläketurvan vakuuttajana ja yhtenä vastuullisuusohjelmamme painopisteenä rakennamme inhimillistä työelämää, jossa on hyvä työskennellä ja yrittää yhdenvertaisesti. Voit tutustua vastuullisuusohjelmaamme tarkemmin täällä.

Olemme myös monetta vuotta putkeen mukana Oikotien Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa ja kuulumme myös Vastuullinen työnantaja -yhteisöön. Sitoudumme noudattamaan vastuullisen työpaikan seitsemää toimintaperiaatetta, jotka ovat:

1. Kunnioitamme työnhakijaa. 
2. Perehdytämme työhön kunnolla. 
3. Esihenkilömme ovat työntekijöitä varten. 
4. Tarjoamamme työ on merkityksellistä, jossa saa kehittyä.
5. Puutumme syrjivään kohteluun heti. 
6. Huolehdimme työntekijöidemme hyvinvoinnista.
7. Maksamme kohtuullista palkkaa.

sisältökuva

Kesätyötarinoita

Tutustu elolaisten ja aiempien vuosien kesätyöntekijöiden arkeen Instagramissamme esimerkiksi reelsien ja kohokohtiin tallennettujen storyjen kautta. Kurkkaa alla olevista reelseistä viime kesän kesistemme my dayt - työpäiväsi Elossa voi näyttää esimerkiksi tältä!

Ota samalla Instagram-tilimme seurantaan, sillä jaamme siellä aktiivisesti infoa ja sisältöä myös kesätyöhakuun liittyen. Luvassa mm. kurkistuksia tulevan kesän kesätyöpaikkoja tarjoavien tiimien arkeen! 

Mikäli sinulla herää kysymyksiä kesätyöhaustamme, ole meihin rohkeasti yhteydessä sähköpostitse rekrytointi@elo.fi tai laittamalla viestiä Instassa @elo_tyoelakeyhtio.


 
<noscript><iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-P23HWQ" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"></iframe></noscript>