Suoraan sisältöön

Elon podcast – Yrityksen menestysresepti

Työkykyjohtaminen on yksi yrityksen menestysedellytyksistä. Elon podcast pureutuu yrittäjän menestysreseptiin työkykyjohtamisen näkökulmasta. Kuuntelemalla saat tietää, miten eri yritykset ovat mukautuneet ympäristönsä ja asiakkaidensa käyttäytymisen muutoksiin. Lisäksi saat tietää, mikä on auttanut jaksamaan tiukkojen aikojen yli.

Lue Megaphone-mediasoittimen tietojen käytöstä >

Jakso 1: Yrityksen opit vuodesta 2020

Koronavuosi 2020 on takana ja uusi, toiveikas vuosi alkanut. Millaisia koronan vaikutukset ovat olleet liiketoimintaan pk-yrityksillä? Millaisia muutoksia korona on pakottanut tekemään erilaisilla toimialoilla? Entä mikä pk-yritysten johtotehtävissä olevia on auttanut jaksamaan? Haastateltavina Entrepreneur of the Year -kilpailuun vuonna 2020 osallistuneista yrityksistä Koti Puhtaaksi Oy:n toimitusjohtaja Saana Tyyni, Free-Laskutus Oy:n toimitusjohtaja Joonas Tuompo ja Dynaset Oy:n myyntipäällikkö Anni Karppinen. Haastattelijoina toimivat Elon työkykyjohtamisen kehittämispäälliköt Katja Ekman ja Päivi Pärkkä.

Sinun pitää sallia mediaevästeet kuunnellaksesi podcastia

Jakso 2: Kasvuyritysten tulevaisuuden näkymät vuodelle 2021

Startupit ja kasvuyritykset ovat tunnettuja muutoskyvykkyydestään ja ketteryydestään. Miten ne ovat jaksaneet korona-aikoina? Onko bisnes lähtenyt kasvuun? Millaisia haasteita toimintaympäristö on tuonut ja miten niistä on selvitty? Haastateltavina Entrepreneur of the Year -kilpailuun vuonna 2020 osallistuneista yrityksistä Enfuce Financial Services Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja Monika Liikamaa, School Day Helsinki Oy:n myyntijohtaja Sampo Lokki ja Fiksu Ruoka Oy:n toimitusjohtaja Juhani Järvensivu. Haastattelijoina toimivat Elon työkykyjohtamisen kehittämispäälliköt Katja Ekman ja Päivi Pärkkä.

Sinun pitää sallia mediaevästeet kuunnellaksesi podcastia