Suoraan sisältöön
Valikko
Kirjaudu
Haku
Kieli
SV
EN

Elo luovutti 5 000 euron palkinnon Ivan Orelle, Vuoden Maahan muuttaneelle yrittäjälle

/ Uutinen

Ivan Ore

 

Vuoden maahan muuttanut yrittäjä on paahtimoyrittäjä Ivan Ore. Suomen Yrittäjät ja Elo palkitsivat perulaistaustaisen Oren 8.12. järjestetyssä tilaisuudessa.

Ore on perustanut vaimonsa kanssa Cafetoria Roastery Oy:n vuonna 2012. Tätä ennen hän teki pitkän työrupeaman Nokialla tutkimusinsinöörinä. Innostus kahviin syntyi, kun Ore tutustui perulaisiin luomukahvin viljelijöihin. Hän keksi aloittaa kahvin maahantuonnin Suomeen. Samalla tarjoutui mahdollisuus auttaa viljelijöitä saamaan vakaampaa toimeentuloa. Maahantuonti alkoi ensin ansiotyön ohella, mutta laajeni myöhemmin kokopäiväiseksi yrittäjyydeksi.

Elon markkinointijohtaja Joni Tikkanen kertoo Oren tehneen vaikutuksen pitkäjänteisellä työllään ja halulla toteuttaa unelmiaan.

– Saimme kilpailun myötä nähdä inspiroivia yrittäjätarinoita, ja Ivan Ore on toiminnallaan osoittanut upeaa sinnikkyyttä ja rohkeutta. Maahan muuttaneissa yrittäjissä on hienoja esimerkkejä, joita haluamme nostaa esille ja kannustaa samalla muitakin uskaltamaan ja yrittämään, sanoo Joni Tikkanen.

Elon tunnustus vuoden maahan muuttaneelle yrittäjälle on 5 000 euroa. Palkinnon saajasta päättäneeseen raatiin kuuluivat työeläkeyhtiö Elon yhteysjohtaja Marko Hara, Suomen Yrittäjien puheenjohtaja Petri Salminen, Suomen Yrittäjien maahan muuttaneiden yrittäjien verkoston puheenjohtaja Ali Giray ja vuoden 2020 kilpailun voittaja Ioan Canta

 

 

Hae lisää luettavaa

<noscript><iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-P23HWQ" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"></iframe></noscript>