Suoraan sisältöön

Tietoa Elosta

Työeläkeyhtiö Elon toimitalo
Olemme Elo, suuri suomalainen työeläkevakuuttaja. Huolehdimme, että asiakkaamme saavat ansaitsemansa eläkkeet. Autamme asiakasyrityksiämme menestymään ja vastaamaan muuttuvan työelämän haasteisiin. Hoidamme asiakkaidemme eläkevaroja tuottavasti, turvaavasti ja vastuullisesti. Sijoitusvarat on hyvin hajautettu kansainvälisesti ja eri omaisuusluokkiin. Ne turvaavat eläkkeet ja luovat pohjaa kestäville tuotoille vuosikymmeniksi eteenpäin.

Suomalaisista yrityksistä joka kolmas ja yrittäjistä noin 40 prosenttia on valinnut Elon työeläkekumppanikseen. Vastaamme noin 477 000 työntekijän ja yrittäjän tulevista eläkkeistä, huolehdimme 240 000 eläkkeensaajasta ja noin 26 miljardin euron sijoitusomaisuudesta.

Elo syntyi 1.1.2014, kun Eläke-Fennia ja LähiTapiola Eläkeyhtiö fuusioituivat.

Elon strategia

sisältökuva

Elon hallitus on hyväksynyt Elon strategian vuoteen 2022 asti. Strategiamme lähtee perustehtävästämme. Toiminta-ajatuksemme on: ”Vastuullisesti asiakkaan eläkeasialla” ja visionamme on: ”Vaivattomin ja vakuuttavin – intohimoisesti arjessasi.” 

Olemme valinneet kolme strategista teemaa, jotka ohjaavat toimintaamme. Teemat ovat ”Vastuullisesti kilpailukykyinen”, ”Asiakaskokemus kilpailueduksi” ja ”Uudistuva osaaminen”. Hajautetussa työeläkejärjestelmässä olemassaolomme oikeutuksena on, että kehitämme jatkuvasti asiantuntemustamme, vakavaraisuuttamme ja toimintamme tehokkuutta.

Hyväksy videoevästeet, jotta voit katsoa videon.