Suoraan sisältöön

Tietoa Elosta

Työeläkeyhtiö Elon toimitalo
Olemme Elo, suuri suomalainen työeläkevakuuttaja. Huolehdimme, että asiakkaamme saavat ansaitsemansa eläkkeet. Autamme asiakasyrityksiämme menestymään ja vastaamaan muuttuvan työelämän haasteisiin. Hoidamme asiakkaidemme eläkevaroja tuottavasti, turvaavasti ja vastuullisesti. Sijoitusvarat on hyvin hajautettu kansainvälisesti ja eri omaisuusluokkiin. Ne turvaavat eläkkeet ja luovat pohjaa kestäville tuotoille vuosikymmeniksi eteenpäin.

Suomalaisista yrityksistä joka kolmas ja yrittäjistä noin 40 prosenttia on valinnut Elon työeläkekumppanikseen. Vastaamme 500 000 työntekijän ja yrittäjän tulevista eläkkeistä, huolehdimme 244 000 eläkkeensaajasta ja 28 miljardin euron sijoitusomaisuudesta.

Elo syntyi 1.1.2014, kun Eläke-Fennia ja LähiTapiola Eläkeyhtiö fuusioituivat.

Elon strategia

Elon strategia

Elon hallitus on päivittänyt Elon strategian kesäkuussa 2021. Strategiamme lähtee perustehtävästämme. Toiminta-ajatuksemme on: ”Vastuullisesti asiakkaan eläkeasialla” ja visionamme on: ”Vaivattomin ja vakuuttavin – intohimoisesti arjessasi.”

Olemme valinneet kaksi strategista teemaa, jotka ohjaavat toimintaamme. Teemat ovat ”Vakavarainen ja vastuullinen” sekä ”Asiakasymmärrys ja asiakaskokemus”. Hajautetussa työeläkejärjestelmässä olemassaolomme oikeutuksena on, että kehitämme jatkuvasti asiantuntemustamme, vakavaraisuuttamme ja toimintamme tehokkuutta.

<noscript><iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-P23HWQ" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"></iframe></noscript>