Elon Suomi-teko: Työelämä tutuksi -teemapäivät peruskouluihin

Työeläkeyhtiö Elon toimitusjohtaja Satu HuberYlen Suomi-tekoja-hanke haastoi suomalaiset ideoimaan tekoja, joilla Suomesta tehdään parempi paikka elää. Myös työeläkeyhtiö Elon toimitusjohtaja Satu Huber haastettiin esittämään oma ideansa.

Satu Huberin ja Elon Suomi-teoksi kiteytyi peruskoulujen Työelämä tutuksi -teemapäivä. Teemapäivä järjestetään 14.9.2016 espoolaisessa Tiistilän koulussa. Mukana päivän järjestelyissä ovat Elon lisäksi Espoon kaupungin nuorisotoimi, Ison Omenan Prisma ja Fazer Amica.

Käytännössä teemapäivä tarkoittaa ammattien, yrittäjyyden ja yritysten toiminnan esittelyä, TET-paikkojen jakoa, työhaastatteluharjoituksia, CV-klinikoita ja mentorointia. Siis erilaisia juttuja, jotka kiinnostavat koululaisia ja valavat uskoa siihen, että jokaisella on mahdollisuus löytää oma paikkansa työelämästä.

Lisäksi lupaamme tarjota entistä useammalle nuorelle mahdollisuuden tehdä TET-harjoittelu Elossa. Tavoitteenamme on, että mahdollisimman moni nuori saa käsityksen työelämästä jo peruskoulun aikana. Uskomme, että työelämään tutustuminen auttaa nuoria tekemään oman elämänsä kannalta tärkeitä päätöksiä jo peruskoulun aikana.

Elo haastaa mukaan myös muut koulut, opot, yritykset ja yrittäjät. Tule mukaan Suomi-tekoon ja tarjoa nuorelle mahdollisuus tutustua työelämään!

 

Mikäli kiinnostuit, jätä yhteystietosi:

Kyllä, haluan tulla mukaan Suomi-tekoon! Haluan, että minuun otetaan yhteyttä.