Tilaa uutiskirje

Voit tilata itsellesi

  • asiakkaiden uutiskirjeen
  • työhyvinvoinnin uutiskirjeen
  • tilitoimistojen uutiskirjeen.

Asiakkaiden uutiskirje

Kuukausittain ilmestyvässä yrittäjien ja työnantajien uutiskirjeessä kerromme ajankohtaista tietoa vakuutuksistamme ja palveluistamme sekä koulutuksistamme. Asiakastarinan kautta saat iloa ja inspiraatiota oman bisnekseesi. Uutiskirjeen tilaus on maksutonta ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Työhyvinvoinnin uutiskirje

Noin joka toinen kuukausi ilmestyvässä työhyvinvoinnin uutiskirjeessä jaamme tietoa ja käytännönläheisiä vinkkejä työhyvinvoinnin kehittämiseen. Kerromme asiakkaidemme kokemuksista sekä ajankohtaisista työhyvinvointipalveluistamme. Uutiskirjeen tilaus on maksutonta ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilitoimistojen uutiskirje

Noin joka toinen kuukausi ilmestyvässä tilitoimistojen uutiskirjeessä jaamme ajankohtaista tietoa vakuutuksistamme ja palveluistamme sekä hyödyllistä tietoa vakuutusten hoidosta. Uutiskirjeen tilaus on maksutonta ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Uutiskirjeen tilaus

Valitse sinua kiinnostavat uutiskirjeet ja ilmoita sähköpostiosoitteesi. Tutustuthan tietosuojaselosteeseemme ennen uutiskirjeen tilausta. Tutustu myös Elon henkilötietojen käsittelyyn ja suojaukseen.

Siirry tilaamaan uutiskirje tästä >

Tutustu:

Työhyvinvoinnin uutiskirjeisiin >

Osa asiakkaiden ja työhyvinvoinnin uutiskirjeen jutuista löytyvät täältä >