Polku Eloon

Me Elossa haluamme panostaa jokaiseen rekrytointiin ja pyrimme tarjoamaan kaikille hakijoille parhaan mahdollisen hakijakokemuksen! Jokainen hakija on meille tärkeä ja toivommekin, että vaikka et tulisi tällä kertaa valituksi, hakisit Eloon tulevaisuudessakin.

Alla näet kuvattuna rekrytointiprosessimme. Jotta löydämme juuri kyseiseen tehtävään ja tiimiin sopivan huippuosaajan, käytämme rekrytointiprosessissamme erilaisia arviointitapoja. Näitä ovat videohaastattelu ja/tai työpersoonallisuusarviointikysely. Joissain rekrytoinneissa käytämme loppuvaiheessa myös soveltuvuusarviointia, jonka tekee kumppanimme. Haastattelutilanteessa tavoitteenamme on luoda avoin ja keskusteleva ilmapiiri. Toivommekin, että kyselet mahdollisimman paljon myös meistä!

Tiettyjen tehtävien rekrytointiprosessiin huumausaine- ja luottotietotarkistus. Tällaisia tehtäviä ovat mm. kaikki eläkepalveluiden tehtävät ja esimiesroolissa toimivat. Tarkistus tehdään ainoastaan valitulle henkilölle, joten muistathan antaa hakemuksen jättämisen yhteydessä suostumuksesi tarkastukseen.

Mikäli sinulla on kysyttävää tai haluat antaa meille palautetta tai kehitysideoita rekrytointiprosessiimme liittyen, voit laittaa viestiä osoitteeseen rekrytointi@elo.fi

Työeläkeyhtiö Elon rekrytointiprosessi