Uratarinoita

Tällaisia töitä meillä tehdään

Nimi: Mirelle Granvik
Tehtävä Elossa: työhyvinvoinnin kehittämispäällikkö asiakasrajapinnassa
Opiskelutausta:  yhteiskuntatieteiden maisteri, Åbo Akademi (pääaine: kehityspsykologia,  sivuaineet: työpsykologia ja johtaminen)
Työkokemus työeläkealalla: vuodesta 2009

Mirellen ajatuksia työstä: "Työpäivät ovat todella vaihtelevia, eikä yksikään ole toisensa kaltainen. Työtehtävät sijoittuvat hyvin vahvasti asiakaskonsultoinnin pariin ja olen asiakkaiden kanssa tekemisissä päivittäin. Parasta työssä on se, että saa edistettyä työhyvinvointia ja siihen liittyviä prosesseja työpaikoilla. Se, että kohtaan asiakkaita ja mietin heidän kanssaan, miten juuri tästä työpaikasta saadaan parempi, miten ihmiset saadaan jaksamaan ja viihtymään työssä paremmin. Lisäksi esimieskeskustelut siitä, miten johtaa työhyvinvointia ja kun näkee, että syntyy ideoita ja ne ideat viedään työpaikoille, niin siitä mä saan sellaista onnistumisen tunnetta ja tiedän, että työlläni on merkitystä."

Nimi: Mia Itkonen
Tehtävä Elossa: työskentely eläkeneuvonnassa, vuonna 2017 tehtäväkierrossa yhteyspäällikkönä
Opiskelutausta: Tradenomi, Laurea
Työkokemus työeläkealalla: vuodesta 2002

Mian ajatuksia työstä: "Neuvonnassa työpäivät ovat vaihtelevaa asiakaspalvelutyötä, asiakkaille tehdään mm. arviolaskelmia tulevasta eläkkeen määrästä, pitkälti työ on puhelinpalvelua. Työsuhteessa olevat henkilöt, työnantajat ja eläkkeensaajat soittavat meille ja pyytävät apua eläkeasioissa. Parasta työssä on asiakkaat – meillä on älyttömän mukavia asiakkaita, eikä koskaan etukäteen mihin puhelu johtaa. Kyllä ne asiakkaat onnistuu yllättämään semmoisilla kysymyksillä, mitä ei itse osannut ajatellakaan.”

Nimi: Jukka Peltola
Tehtävä Elossa: Matemaatikko aktuaaritoiminnon vakuutusteknisessä asiakaspalvelussa sekä Elon henkilöstökerhon puheenjohtaja
Opiskelutausta: Filosofian maisteri, Tampereen yliopisto (pääaine: matematiikka, sivuaineet: tilastotiede, tietojenkäsittely, kasvatustiede sekä fysiikka)
Työkokemus työeläkealalla: vuodesta 2011 (kesätyöt Eläke-Fenniassa)

Jukan ajatuksia työstä: "Työpäivät alkavat aina liikunnalla ja kenties aamusaunalla sekä uinnilla, sitten alkaa tiukka koodaus työpisteellä. Työssä parasta on haastavuus, monipuolisuus ja vapaus tehdä sitä parhaalla haluamallaan tavalla. Pääsee hyvin toteuttamaan itseään ja tuomaan omia ajatuksia esille.”