Elo ja Fennia Get Together 2018 pääkumppaniksi

30.11.2017

Suomen Yrittäjien valtakunnallinen nuorten yrittäjien tapahtuma Get Together 2018 järjestetään tulevana vuonna Hyvinkäällä 24.-25.8.2018. Tilaisuus kerää yli viisisataa nuorta yrittäjää eri puolelta Suomea verkostoitumaan, oppimaan uutta ja viihtymään. Tapahtuman järjestäjäkumppanina on Uudenmaan Yrittäjät.

 Fennia ja Elo lähtevät tapahtuman pääyhteistyökumppaniksi.

 - Fennia ja Elo ovat olleet olennaisesti mukana kehittämässä Get Togetheristä entistä paremmin nuoria yrittäjiä palvelevaa verkostoitumistapahtumaa usean vuoden ajan. On ilo, että yhteistyö jatkuu, Suomen Yrittäjien Joonas Mikkilä sanoo.

 - Fennia ja Elo ovat pitkäaikaisia yrittäjien kumppaneita, joille yrittäjyys ja yritystoiminnan kehittäminen yhdessä yrittäjien kanssa on luonteva osa omaa toimintaa. Erilaiset liikeideat ja uudenlainen yrittäjyys ovat osa tulevaa tapahtumaa, eli kehitystä jossa haluamme olla mukana. Luomassa uutta hyvinvointia maahamme! Fennian Kari Björklöv ja Elon Joni Tikkanen sanovat.

 

Entertainment as Business -teema kokoaa estradille nuoria musiikin ammattilaisia, elokuvan tekijöitä, tubettajia, bloggareita ja mediamoguleita kertomaan omasta alastaan ja yrittämisestä.

Kuvassa vasemmalta Kari Björklöv Fennia, Joni Tikkanen Elo, Mari Kokko Suomen Yrittäjät ja Petri Graeffe Uudenmaan Yrittäjät

Kuvassa vasemmalta Kari Björklöv Fennia, Joni Tikkanen Elo, Mari Kokko Suomen Yrittäjät ja Petri Graeffe Uudenmaan Yrittäjät.

Lisätietoja:

Joni Tikkanen, Elo, joni.tikkanen@elo.fi, p. 040 838 0822

Kari Björklöv, Fennia, kari.bjorklov@fennia.fi, p. 050 558 1359

Joonas Mikkilä, Suomen Yrittäjät, joonas.mikkila@yrittajat.fi, p. 045 129 6791