Elo mukana Markkinointisummit 2018 -tapahtumassa

20.2.2018

Elo on mukana yhteistyökumppanina tukemassa suomalaisia pk-yrityksiä ja yrittäjiä Suomen ensimmäisessä ilmaisessa markkinoinnin virtuaalitapahtumassa. Tapahtuma järjestetään 14.–18.3.2018.

Kokonaan verkossa järjestettävä Markkinointisummit 2018 yhdistää videot, podcastit ja radion virtuaaliseksi kokonaisuudeksi. Virtuaalitapahtumassa haastatellaan markkinoinnin huippuasiantuntijoita, jotka auttavat käytännönläheisesti suomalaisia yrittäjiä ja pk-yrityksiä. Tapahtuman tarkoitus on antaa osallistujille hyödyllisiä vinkkejä ja tietoa markkinoinnin ja liiketoiminnan kehittämiseen.

Tapahtuman puhujia ovat muun muassa professori Alf Rehn Etelä-Tanskan yliopistosta ja kauppias Valtteri Lindholm Varustelekasta. Jokaisena tapahtumapäivänä esitetään 4–5 haastattelua, jotka kestävät 40–60 min. Tarkat esitysajat julkaistaan ennen tapahtuman alkua.

- Elon Yrittäjämittari -tutkimus ja asiakkailta saatu palaute osoittaa, että yrittäjät ja pk-yritykset kaipaavat hyviä ja konkreettisia vinkkejä omien palveluiden ja tuotteiden markkinointiin. Uskomme, että Markkinointisummit -tapahtuma tarjoaa tukea juuri tähän, toteaa Elon markkinointijohtaja Joni Tikkanen.

Tapahtuman järjestäjä markkinointi- ja liiketoimintavalmentaja Rami Salomaa kertoo Markkinointisummit 2018 -tapahtumasta tarkemmin videolla.

Lisätietoja tapahtumasta >