Elo on julkaissut osallistumisensa yhtiökokouksiin vuonna 2019

4.9.2019

Elo on julkaissut verkkosivuillaan tiedot osallistumisestaan yhtiökokouksiin sekä niissä suoritetuista äänestyksistä vuonna 2019. Nyt julkistettu lista sisältää osallistumiset yhtiökokouksiin vuoden 2019 heinäkuun loppuun mennessä Suomessa ja kansainvälisesti. Kansainvälinen yhtiökokouskausi on vielä kesken, joten listaa päivitetään myöhemmin.

Elo osallistuu Suomessa pääsääntöisesti kaikkien omistamiensa yhtiöiden yhtiökokouksiin. Suomen ulkopuolella Elo osallistuu yhtiökokouksiin yhtiöissä, joissa sen omistus on merkittävä tai sen osallistuminen on muusta syystä tarkoituksenmukaista.

Heinäkuun loppuun mennessä Elo on osallistunut yhteensä 135 yhtiökokoukseen. Näistä 59 on ollut Suomessa, 49 Euroopassa ja 27 muissa maissa.

Kaiken kaikkiaan äänestimme noin 1 000 asiakohdassa. Elo vastusti jotain asialistalla ollutta esitystä 31 yhtiökokouksessa. Nämä esitykset valtaosin koskivat joko hallituksen kokoonpanoa tai pääomarakennetta.

Toimintatapojen ja teknologisen kehittymisen ansiosta Elolla on mahdollisuus jatkossa osallistua entistä useampiin kansainväliseen yhtiökokouksiin ilman paikan päälle matkustamista.