Tunnustuksia yrittäjänaisille – viikonloppuna jaettiin Kultainen Oras ja valittiin vuoden 2019 Yrittäjänainen

7.10.2019

Vuoden 2019 valtakunnalliseksi Yrittäjänaiseksi on valittu hoivakotiyrittäjä Riitta Peltonen. Lisäksi Kultainen Oras -kannustuspalkintä myönnettiin viestintätoimisto Kaskas Median toimitusjohtaja Maria Ruuskalle.

Riitta Peltosesta vuoden 2019 Yrittäjänainen

Vuoden Yrittäjänaisen palkinto myönnetään yrittäjälle, joka on tehnyt esimerkillistä ja uraauurtavaa työtä oman yrityksensä ja alansa kehittäjänä. Keskeisiä kriteerejä ovat myös kannattavasti ja menestyksellisesti hoidettu, terve ja hyvämaineinen yritys, näyttö erityisestä suunnitelmallisuudesta ja luovuudesta sekä positiivinen vaikutus paikkakunnan työllisyyteen tai palvelusektoriin.

Tällä kertaa vuoden Yrittäjänaiseksi valittiin Riitta Peltonen.

– Tämä tuntuu uskomattomalta. Olen kiitollinen ja ylpeä palkinnosta. On hienoa, että olemme pystyneet luomaan alalle uutta. Palkinnosta olen sitä mieltä, että ihan jokainen yrittäjä olisi palkinnon arvoinen, sillä yrittäminen Suomessa ei todellakaan ole helppoa, Peltonen sanoo.

Peltosen Sofiakylä-hoivayritys palvelee kehitysvammaisia ja erityistä tukea tarvitsevia henkilöitä. Vuoden Yrittäjänainen -kilpailun tuomaristo kiitti Peltosta sitkeydestä, yritteliäisyydestä ja periksiantamattomuudesta.

Palkinnon myönsivät Suomen Yrittäjänaiset sekä LähiTapiola-ryhmä ja Elo.

Maria Ruuskalle Kultainen Oras -kannustuspalkinto

Nuorelle yrittäjänaiselle myönnettävän Kultainen Oras -kannustuspalkinnon pokkasi tänä vuonna viestintätoimisto Kaskas Median toimitusjohtaja Maria Ruuska. Vuonna 2013 perustettu Kaskas Media on Pohjoismaiden ensimmäinen tiede- ja asiantuntijaviestintään erikoistunut viestintätoimisto. Ruuska on yksi yrityksen kolmesta perustajaosakkaasta.

Ruuska pitää palkintoa kiitoksena monen vuoden sinnikkäästä puurtamisesta.

– Yrityksen perustaminen on ollut yksi elämäni siisteimmistä seikkailuista. Kun sille saa tunnustusta ja tehty työ tulee näkyväksi, se tuntuu tosi hyvältä. Uskon, että olemme pystyneet tekemään viestintäalalla jotakin omintakeista, sanoo Ruuska.

Kultainen Oras -kilpailun tuomaristo korosti palkintoperusteissaan Kaskas Median yritystarinaa, selkeää visiota ja hyvin hoidettua taloutta.

Palkinnon myönsivät Suomen Yrittäjänaiset, LähiTapiola-ryhmä ja Elo.

Suomen Yrittäjänaisten verkkosivut >