Työeläkeotteiden postitus on käynnistynyt

15.8.2019

Elo lähettää asiakkailleen tänä vuonna työeläkeotteita elo- ja lokakuun välisen ajan. Otteen saavat tammi–huhtikuussa syntyneet sekä kaikki vuonna 1960 ja sitä ennen syntyneet. Työeläkeotteen tarkistaminen on tärkeää, sillä sen tiedot vaikuttavat suoraan eläkkeen määrään. Jos otteessa ilmenee puutteita, tulee tehdä korjauspyyntö otteen tietoihin.

Työeläkeotteiden lähetys hoidetaan yhteistyössä Postin iPost-palvelun kanssa. iPost toimittaa paperiset otteet asiakkaan kotiin tai jos asiakkaalla on käytössään OmaPosti, ote tulee suoraan palveluun.

Ota käyttöön sähköinen työeläkeote

Postitse toimitettavaa otetta joustavampi vaihtoehto on sähköinen työeläkeote, jonka voi käydä tarkistamassa Elon eläkepalvelussa osoitteessa www.elo.fi/elakepalvelu. Eläkepalvelussa voi myös valita käyttöön sähköisen otteen ja tarkistaa jatkossa otteen juuri silloin kuin parhaiten sopii. Palvelussa voi lisäksi tehdä muun muassa korjauspyynnön otteen tietoihin, katsoa erilaisia arvioita eläkkeen määrästä ja hakea eläkettä. Eläkepalvelu palvelee Elon asiakkaita ajasta ja paikasta riippumatta suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.