Hyvän työelämän tarinoita

Elo

Työhyvinvointi on monen asian, tekijän ja kokijan summa. Ihmiset tekevät kulttuurin, jolle yritykset antavat kasvot. Kulttuuria, johtamista ja toimintatapoja, joista työhyvinvointi rakentuu, voidaan kartoittaa ja ohjata. Jokainen työpaikka on omannäköisensä, ja jokaisella työpaikalla on mahdollista voida hyvin.

Tutustu hyvän työelämän tarinoihin ja katso, kuinka Elo tukee asiaksyrityksiään kehittämään hyvinvoivaa kulttuuria, vähentämään sairauspoissaoloja, edistämään työssäjaksamista ja rakentamaan työkaluja päivittäiseen johtamistyöhön.

Tervetuloa Eloon >

Lue lisää Elon työhyvinvointipalveluista >

Työhyvinvoinnin tarinoita
Kaikki meni päin seiniä >
Keppihevosta ja porkanaa >
Silmiä pyörittelemällä pärjää paremmin >

Hyvän työn tarinoita
Rakastunut sommelier >
Mestari keittiössä >
Eläinrakas animaattori >  
Puutarhuri neljännessä polvessa >  
Tuottelias mobiilimarkkinoija >

Tämä on Elo

Me Elossa näemme koko suomalaisen työelämän kirjon pienyrittäjistä suurimpiin konserneihin. Vakuutamme ensimmäisestä kesätyöstä aina eläkeajan alkuun ja haluamme antaa oman panoksemme suomalaisen työelämän ja suomalaisten unelmien eteen.

Synnyimme 1.1.2014, kun LähiTapiola Eläkeyhtiö ja Eläke-Fennia fuusioituivat. Me vastaamme noin 500 000 työntekijän ja yrittäjän tulevista eläkkeistä, huolehdimme 210 000 eläkkeensaajasta ja noin 19 miljardin euron sijoitusomaisuudesta. Katso lisätietoja palveluistamme ja ota yhteyttä. Pidetään unelmat elossa. 


Liity hyvinvoivaan joukkoon

Ota YEL > 
Ota TyEL >
Pyydä tarjous >

Palvelemme Fennian, LähiTapiolan ja Turvan palvelupisteissä.