Paperiton palvelu helpottaa arkeasi

Paperiton palvelu helpottaa arkeasi

Olemme siirtyneet YEL-vakuutusasioinnissa paperittomaan palveluun. Paperiton palvelu tarkoittaa, että jatkossa vakuutuskirjat sekä -päätökset tallennetaan Elon verkkopalveluun ja saat uusista asiakirjoista ilmoituksen sähköpostiisi. Vakuutusmaksulaskujen lähetys ei muutu.

Tutustu paperittoman palvelun periaatteisiin >

Tee verkkopalvelusopimus

Haluamme tehdä työeläkevakuuttamisesta mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Elon verkkopalvelussa voit paitsi tarkistaa tulevat YEL-maksusi, myös muuttaa tarvittaessa maksujen eräkuukausia ja päivittää YEL-työtulosi. Verkkopalvelussa tehdyt muutokset astuvat voimaan välittömästi.

Jos sinulla ei vielä ole käytössäsi Elon verkkopalvelua, tee verkkopalvelusopimus osoitteessa www.elo.fi/verkkopalvelusopimus ja monipuolinen verkkopalvelumme on heti käytössäsi. Mikäli et ota verkkopalvelua käyttöösi, lähetämme vakuutuspäätökset myös jatkossa paperisina postitse.

Ota käyttöön Elon verkkopalvelu

Ota käyttöön sähköinen laskutus

Jos haluat myös laskusi sähköisesti, voit ilmoittaa meille yrityksesi verkkolaskuosoitteen helposti suoraan verkkopalvelussamme. Voit myös tilata laskun verkkopankkiisi tekemällä e-laskusopimuksen omassa verkkopankissasi.

Katso ohjeet sähköisistä laskuista >


Ota käyttöösi Yrittäjän mobiili

Tarvitsetko todistuksen YEL-vakuutuksestasi tai haluatko tarkistaa työtulosi?

Elon Yrittäjän mobiili -sovelluksen avulla hoidat YEL-vakuutusasiasi vaivattomasti. Lataa sovellus nyt iPhoneen Applen App Storesta tai Android-puhelimeen Google Play -sovelluskaupasta.

Lue lisää >