Suoraan sisältöön
Valikko
Kirjaudu
Haku
Kieli
SV
EN

Automaattinen puhelinpalvelu 

Haluamme pitää asiakkaistamme mahdollisimman hyvää huolta. Siksi koemme tärkeäksi kertoa palveluistamme. Tätä työtä me elolaiset teemme joka päivä, nyt yhdessä automaattisen puhelinpalvelijamme kanssa. 

Saitko puhelun numerosta +358 45 739 625 43?

Automaattinen puhelinpalvelijamme yritti tavoitalla sinua ja kertoa palveluistamme.

Elon automaattinen puhelinpalvelija

Rekrytoimme riveihimme automaattisen puhelinpalvelijan ihmiskollegoiden tueksi. Hänen avullaan pystymme tavoittamaan lyhyessä ajassa entistä enemmän asiakkaita. Näin varmistamme muiden viestintäkaviemme ohella, että Elon asiakkaat kuulevat hyvistä palveluistamme ja saavat ne käyttöönsä. 

Jos saat joulukuussa 2023 puhelun numerosta +358 4573962543, puhelu koskee paperitonta palvelua tai sähköistä laskutusta. Asiakas saa ennen soittoa tekstiviestin, jossa kerromme, että tulemme soittamaan asiakkaalle. Kun asiakas saa meiltä varsinaisen puhelun, kerromme sen alussa, että kyseessä on automaattinen puhelu Elosta. 

Lisätietoa puheluista:

  1. Paperiton palvelu

    Puhelussa kerrotaan paperittomasta palvelusta ja suositellaan ottamaan se käyttöön. Puhelun yhteydessä asiakas voi valita palvelukanavakseen paperittoman palvelun ja teemme tämän perusteella muutoksen asiakkaan tietoihin. Infoamme asiakkaita myös käynnissäolevasta iPad-arvonnasta.

    Lue lisää paperittomasta palvelusta >

  2. Sähköisen laskutuksen suosittelu

    Suosittelemme sähköisen laskutuksen käyttöönottoa asiakkaille, joilla sitä ei vielä ole käytössä. Samalla kerromme muista Elon yritysasiakkaan verkkopalvelun hyödyllisistä ominaisuuksista.

    Lue lisää sähköisestä laskutuksesta >
Automaattipuhelujen yhteydessä emme myy tai markkinoi mitään. Automaattinen puhelinpalvelija ei myöskään kysy henkilötunnustasi eikä muita asiakkuuteesi tai henkilöllisyyteesi liittyviä yksilöintitietoja.
 
<noscript><iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-P23HWQ" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"></iframe></noscript>