Suoraan sisältöön
Valikko
Kirjaudu
Haku
Kieli
SV
EN

Automaattinen puhelinpalvelu 

Haluamme pitää asiakkaistamme mahdollisimman hyvää huolta. Siksi koemme tärkeäksi kertoa palveluistamme. Tätä työtä me elolaiset teemme joka päivä, nyt yhdessä automaattisen puhelinpalvelijamme Elonan kanssa. 

Saitko puhelun numerosta +358 45 739 625 43?

Automaattinen puhelinpalvelijamme Elona yritti tavoitalla sinua ja kertoa palveluistamme.

Elon automaattinen puhelinpalvelija Elona

Rekrytoimme riveihimme automaattisen puhelinpalvelijan Elonan ihmiskollegoiden tueksi. Hänen avullaan pystymme tavoittamaan lyhyessä ajassa entistä enemmän asiakkaita. Näin varmistamme muiden viestintäkaviemme ohella, että Elon asiakkaat kuulevat hyvistä palveluistamme ja saavat ne käyttöönsä. 

Jos saat puhelun numerosta +358 4573962543, toivotamme sinut puhelussa tervetulleeksi asiakkaaksemme ja/tai kerromme palveluistamme, kuten paperittomasta palvelusta. Lue lisää paperittomasta palvelusta >

Asiakas saa ennen soittoa tekstiviestin, jossa kerromme, että tulemme soittamaan asiakkaalle. Kun asiakas saa meiltä varsinaisen puhelun, kerromme sen alussa, että kyseessä on automaattinen puhelu Elosta. 

Automaattipuhelujen yhteydessä emme myy tai markkinoi mitään. Automaattinen puhelinpalvelija ei myöskään kysy henkilötunnustasi eikä muita asiakkuuteesi tai henkilöllisyyteesi liittyviä yksilöintitietoja.
 
<noscript><iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-P23HWQ" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"></iframe></noscript>