Suoraan sisältöön
Valikko
Kirjaudu
Haku
Kieli
SV
EN

Tietoa Elosta

sisältökuva
Olemme Elo, suuri suomalainen työeläkevakuuttaja. Huolehdimme, että asiakkaamme saavat ansaitsemansa eläkkeet. Autamme asiakasyrityksiämme menestymään ja vastaamaan muuttuvan työelämän haasteisiin. Hoidamme asiakkaidemme eläkevaroja tuottavasti, turvaavasti ja vastuullisesti. Sijoitusvarat on hyvin hajautettu kansainvälisesti ja eri omaisuusluokkiin. Ne turvaavat eläkkeet ja luovat pohjaa kestäville tuotoille vuosikymmeniksi eteenpäin.

Suomalaisista yrityksistä joka kolmas ja yrittäjistä noin 40 prosenttia on valinnut Elon työeläkekumppanikseen. Vastaamme 490 000 työntekijän ja yrittäjän tulevista eläkkeistä, huolehdimme 250 000 eläkkeensaajasta ja 30 miljardin euron sijoitusomaisuudesta.

Elon strategia

Elo-strategy

Elon hallitus on hyväksynyt Elon strategian vuosille 2023-2025. Elo haluaa olla työeläkealan vetovoimaisin yhtiö strategiakauden lopussa. Vetovoimaisin nykyisille ja potentiaalisille asiakkaille, nykyisille ja tuleville työntekijöille sekä yhteistyökumppaneille. 

Elon missio eli olemassaolon syy on luoda elämänmittaista turvaa asiakkailleen. Elo huolehtii, että asiakkaat saavat ansaitsemansa eläkkeet nyt ja tulevaisuudessa, tukee asiakkaitaan työkykyjohtamisessa ja sijoittaa eläkevarat vastuullisesti.  

Elon arvot määriteltiin strategiaprosessissa uudelleen. Arvot kuvastavat sitä, miten Elossa toimitaan, mitä arvostetaan ja millainen Elo haluaa tulevaisuudessa olla. 
Avoimuuden arvolla halutaan kuvata avoimuutta myötä- ja vastatuulessa. Aktiivisuus kertoo siitä, uteliaisuudesta ja halusta uudistua. Sitoutuneisuus tarkoittaa sitä, että elolaiset hoitavat asiakkaan asiaa kuin omaansa. 

Arvot ja missio ovat pitkäkestoisia ja elävät yli strategiakauden, visio puolestaan tähtää strategiakauden loppuun eli vuoteen 2025.

 
 
<noscript><iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-P23HWQ" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"></iframe></noscript>