Suoraan sisältöön
tyel-vakuutukset-helposti-elosta

TyEL-vakuutus

TyEL-vakuutus on lakisääteinen eli pakollinen vakuutus, joka turvaa työntekijöidesi eläkkeen. Työnantajana sinun tulee ottaa TyEL-vakuutus, jos työntekijäsi palkat ylittävät kuukausitasolla 61,37 euroa ja työntekijä on iältään vakuuttamisvelvollisuuden rajoissa. Vakuutus on otettava viimeistään ensimmäisen palkanmaksun yhteydessä.

Lue lisää TyEL-vakuutuksesta

Palkkojen ilmoittaminen

Ilmoita työntekijöille maksamasi palkat ja muut ansiotulot tulorekisteriin pääsääntöisesti viiden päivän kuluessa palkanmaksusta. Tee ilmoitus jokaisen palkanmaksun jälkeen. Elo laskee TyEL-vakuutusmaksun ja työntekijöille kertyvän eläkkeen tulorekisteriin tehtyjen ilmoitusten perusteella. 

Lue lisää palkkojen ilmoittamisesta

sisältökuva

Kartoita riskit ja johda työkykyä tehokkaasti

Työkyvyttömyysriskien ennakointi ja hallinta ovat tärkeä osa toimivaa henkilöstöjohtamista. Työkykyjohtamisella varmistat, että työntekijäsi voivat onnistua työssään ja että yrityksesi saavuttaa myös tavoitteensa. Asiakkaanamme saat työkykyjohtamisen asiantuntijoidemme tuen työkykyjohtamisen kehittämiseen sekä joukon palveluita riskien kartoittamiseen ja seurantaan.

Tilaa Elon uutiskirjeet

Elon uutiskirjeistä voit lukea ajankohtaista tietoa mm. työeläkevakuuttamisesta, Elon palveluista, työkykyjohtamisesta ja tapahtumista. Voit tilata itsellesi tilanteeseesi sopivat uutiskirjeet, kun ilmoitat meille sähköpostiosoitteesi. Tutustuthan tietosuojaselosteeseemme ja Elon tietosuojaan ennen uutiskirjeiden tilausta.

Koottua tietoa koronatilanteesta

Tutustu päivittyvään koosteeseen asioista, jotka Elon asiakkaiden on hyvä tietää koronatilanteessa.

<noscript><iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-P23HWQ" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"></iframe></noscript>