Suoraan sisältöön
Valikko
Kirjaudu
Haku
Kieli
SV
EN

Työnantaja vakuuttaa työntekijänsä TyEL-vakuutuksella

TyEL-vakuutus

TyEL-vakuutus on lakisääteinen eli pakollinen vakuutus, joka turvaa työntekijöidesi eläkkeen.

Työnantajana sinun tulee ottaa TyEL-vakuutus, jos työntekijäsi palkat ylittävät kuukausitasolla 68,57 euroa ja työntekijä on iältään vakuuttamisvelvollisuuden rajoissa.

Vakuutus on otettava viimeistään ensimmäisen palkanmaksun yhteydessä.

Lue lisää TyEL-vakuutuksesta

Tarvitsetko TyEL-todistuksen?

TyEL-maksutodistuksella voit osoittaa, että vakuutuksesi on voimassa ja vakuutusmaksut kunnossa.

Saatat tarvita todistuksen esimerkiksi tarjouksen liitteeksi osoittamaan, että olet vakuuttanut työntekijäsi TyEL-vakuutuksella.

Elon sopimusvakuutusasiakkaana saat tulostettua TyEL-maksutodistuksen verkkopalvelussamme.

Kirjaudu verkkopalveluun

Kartoita riskit ja johda työkykyä tehokkaasti

Työkyvyttömyysriskien ennakointi ja hallinta ovat tärkeä osa toimivaa henkilöstöjohtamista. Työkykyjohtamisella varmistat, että työntekijäsi voivat onnistua työssään ja että yrityksesi saavuttaa myös tavoitteensa. Asiakkaanamme saat työkykyjohtamisen asiantuntijoidemme tuen työkykyjohtamisen kehittämiseen sekä joukon palveluita riskien kartoittamiseen ja seurantaan.

Tutustu työkykyjohtamisen palveluihimme

Tilaa Elon uutiskirjeet

Elon uutiskirjeistä voit lukea ajankohtaista tietoa mm. työeläkevakuuttamisesta, Elon palveluista, työkykyjohtamisesta ja tapahtumista. Voit tilata itsellesi tilanteeseesi sopivat uutiskirjeet, kun ilmoitat meille sähköpostiosoitteesi. Tutustuthan tietosuojaselosteeseemme ja Elon tietosuojaan ennen uutiskirjeiden tilausta.

Ajankohtaista työnantajille

 
<noscript><iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-P23HWQ" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"></iframe></noscript>