Suoraan sisältöön
Valikko
Kirjaudu
Haku
Kieli
SV
EN

Carl Pettersson aloitti Elon toimitusjohtajana

/ Uutinen

Elon toimitusjohtaja Carl Pettersson
Carl Pettersson aloitti työnsä työeläkeyhtiö Elon toimitusjohtajana torstaina 7.10.2021.

– Carl Petterssonilla on vahva työeläkealan osaaminen sekä näyttöjä tuloksekkaasta johtamisesta. Hän aloittaa tehtävässään tilanteessa, jossa Elon toimintaa kehitetään voimakkaasti vastaamaan niin toimintaympäristön muutoksiin kuin asiakkaiden odotuksiin, Elon hallituksen puheenjohtaja Antti Aho kertoo.

– Olen odottanut innolla, että pääsen tutustumaan elolaisiin ja perehtymään Elon toimintaan sisältäpäin. Suuret yhteiskuntaamme vaikuttavat muutostekijät, kuten työn tekemisen ja yrittäjyyden murros, väestön ikääntyminen ja syntyvyyden lasku sekä pitkään jatkunut matalien korkojen aika, vaikuttavat merkittävästi työeläkejärjestelmämme toimintaan. Tämä edellyttää meiltä huolellista toimintaympäristön analyysia ja jatkuvaa kehittämistä. Niin Elossa kuin muualla työeläkealalla tehdään jatkuvasti hartiavoimin töitä nykyisten ja tulevien eläkeläissukupolvien toimeentulon turvaamiseksi. On upeaa päästä luotsaamaan Elon ammattilaisten joukkoa, Carl Pettersson sanoo.

Pettersson on aiemmin toiminut Veritas Eläkevakuutuksen toimitusjohtajana vuodesta 2017 kevääseen 2021 sekä ennen sitä Aktiassa.

Väliaikaisena toimitusjohtajana toiminut Hanna Hiidenpalo on nimitetty toimitusjohtajan sijaiseksi 7.10.2021 alkaen. 

– Haluan kiittää lämpimästi Hanna Hiidenpaloa, jonka johdolla Elon toiminta on edennyt vakaasti ja Elossa on viety eteenpäin hallinnon kehittämistoimia hyvässä yhteistyössä hallituksen sekä Finanssivalvonnan ja asiamiehen kanssa, Antti Aho toteaa.

Carl Petterssonin CV >

Hae lisää luettavaa

<noscript><iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-P23HWQ" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"></iframe></noscript>