Suoraan sisältöön
Valikko
Kirjaudu
Haku
Kieli
SV
EN

Elo on vetovoimaisin työeläkeyhtiö vuonna 2025 – yhtiön uusi strategia julki

/ Uutinen

Elo on työeläkealan vetovoimaisin yhtiö vuonna 2025. Tavoite on osa Elon uutta strategiaa vuosille 2023-2025.

– Haluamme olla vetovoimaisin nykyisten ja potentiaalisten asiakkaiden, nykyisten ja potentiaalisten työntekijöiden ja yhteistyökumppaneiden silmissä. Tavoite on kunnianhimoinen, mutta olemme valmiina käärimään hihat, toteaa Elon toimitusjohtaja Carl Pettersson.

Elon missio on luoda elämänmittaista turvaa asiakkailleen. Huolehdimme siitä, että asiakkaamme saavat ansaitsemansa eläkkeet nyt ja tulevaisuudessa. Missio määrittää myös sijoitustoimintaamme. Sijoitamme eläkevarat vastuullisesti ja tuottavasti. Keskeinen osa työtämme on tukea asiakkaitamme työkyvyn johtamisessa ja olla tarjoamassa heille välineitä torjua uusia työkykyriskejä. 

– Kaikkien elolaisten työ tähtää siihen, että me yhtiönä huolehdimme asiakkaidemme elämänmittaisesta turvasta. Se on laaja yhteiskunnallinen tehtävä, jota toteutamme tarkasti ja suurella ylpeydellä. Asiakkaamme antavat työllemme merkityksen, sanoo Pettersson.

Elon arvot ovat avoimuus, aktiivisuus ja sitoutuneisuus

Elon uudistuneet arvot ovat avoimuus, aktiivisuus ja sitoutuneisuus. Arvot kuvastavat näkemystämme siitä, miten Elossa toimitaan, mitä arvostetaan ja millaisia haluamme tulevaisuudessa olla. 

Avoimuuden arvolla halutaan kuvata, että olemme avoimia myötä- ja vastatuulessa.

Aktiivisuus kertoo siitä, että olemme uteliaita ja haluamme uudistua. Uteliaisuus näkyy erityisesti halussamme löytää asiakkaille parhaat mahdolliset ratkaisut.

Sitoutuneisuus tarkoittaa sitä, että hoidamme asiakkaan asiaa kuin omaamme, yrittäjämäisellä asenteella. Sitoutuminen viittaa myös elolaisten työntekijäkokemukseen. Yhtiö sitoutuu tukemaan työntekijöiden hyvinvointia ja kehittymistä. Näin mahdollistamme yhdessä onnistumisemme.

– Arvoissa kuuluu yhteinen äänemme. Se kertoo myös prosessista, jolla strategiaa luotiin. Henkilöstö osallistui työhön aktiivisesti johdon ja Elon hallituksen rinnalla. Olen erityisen iloinen siitä, miten sitoutuneesti elolaiset olivat mukana yhtiön tulevaisuustyössä. Se on ensimmäinen askel kohti suurta tavoitettamme alan vetovoimaisimpana yhtiönä, iloitsee Pettersson. 

Kuluvana vuonna Elossa on panostettu tehokkuuteen ja toiminnan selkeyteen. Yhtiön hallintomallia on uudistettu ja toimintaa on tehostettu. Muutosten myötä Elo on jatkossa entistä toimivampi ja valmis toteuttamaan uudistuneen strategian mukaiset painopisteet.

– Uusi strategiakausi tuo mukanaan lukuisia toimenpiteitä, joilla parannetaan entisestään Elon suorituskykyä ja asiakaskokemusta, toteaa Pettersson. 

Lue lisää Elon uudesta strategiasta >

 

Hae lisää luettavaa

<noscript><iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-P23HWQ" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"></iframe></noscript>