Suoraan sisältöön
Valikko
Kirjaudu
Haku
Kieli
SV
EN

Elon asiakkuusjohtajaksi nimitetty Mika Aho

/ Uutinen

Elon hallitus on nimittänyt Elon asiakkuusjohtajaksi ja varatoimitusjohtajaksi HTM Mika Ahon. Aho aloittaa uudessa tehtävässään 7.3.2022. Hänen vastuualueeseensa kuuluvat Elon asiakkuudet ja kanavat.

Mika Aho on aiemmin työskennellyt useissa johtotehtävissä Fenniassa, muun muassa Fennia-konsernin asiakkuusjohtajana ja varatoimitusjohtajana. Hän on aloittanut vahinkovakuutusuransa Tapiola-yhtiöissä ja toiminut viimeksi LähiTapiola Pääkaupunkiseudun hallituksen jäsenenä.

– Olen iloinen, että saamme Elon asiakasliiketoimintaan johtajan, jolla on laaja kokemus vakuutusalasta. Mika Aholla on vahvoja näyttöjä tuloksellisesta asiakkuuksien johtamisesta, kehittämisestä ja muutosjohtajuudesta, toimitusjohtaja Carl Pettersson toteaa.

– Arvostan sitä, että Elolla on vahvat juuret yrittäjien, pk-yritysten ja suurasiakkaiden vakuuttajana. Yrittäjyys, yrittäjätoiminnan tukeminen sekä suomalaiset perheyritykset ovat tulleet minulle tutuiksi aikaisemmissa työtehtävissäni ja luottamustoimissani Yksityisyrittäjäin säätiössä ja Nuori Yrittäjyys ry:ssä, Mika Aho kertoo.

– Odotan innolla uudessa tehtävässäni aloittamista. Pyrin hyödyntämään kokemukseni vahinkovakuuttamisesta ja asiakkuuksien johtamisesta Elon palveluiden kehittämiseen. Tavoitteena on, että voimme tarjota laadukkaan ja vaivattoman asiakaskokemuksen kaiken kokoisille yrityksille. On tärkeää varmistaa sekä riittävä aktiivisuus asiakastyössä että digitalisaation hyödyntäminen asiakkaan todellisia tarpeita palvelevalla tavalla, Aho sanoo.


Hae lisää luettavaa

<noscript><iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-P23HWQ" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"></iframe></noscript>