Suoraan sisältöön
Valikko
Kirjaudu
Haku
Kieli
SV
EN

Elon tehokkuus pienentää hoitomaksua – Tarkista päivitetty arvio vuoden 2023 TyEL-maksusta verkkopalvelusta

/ Uutinen

TyEL-maksun hoitokustannusosa eli hoitomaksu määräytyy yhtiökohtaisesti 1.1.2023 alkaen. Hoitomaksun tason on vastattava työeläkeyhtiölle syntyviä liikekuluja. Elossa on tehostettu toimintaa merkittävästi, ja asiakkaamme hyötyvät parantuneesta tehokkuudesta jo ensi vuonna. Asiakkaidemme vuoden 2023 hoitomaksut ovat keskimäärin aiemmin arvioitua pienemmät.

Elossa on panostettu kuluvana vuonna toiminnan tehostamiseen. Olemme onnistuneet parantamaan tehokkuuttamme, minkä ansiosta Sosiaali- ja terveysministeriö on juuri vahvistanut hoitomaksumme uuden maksuperusteen. Kehitämme toimintaamme jatkossakin, ja asiakkaamme hyötyvät tehokkuudestamme myös tulevina vuosina.

Päivitetty arvio vuoden 2023 TyEL-maksusta on nyt Elon verkkopalvelussa

Lisäsimme asiakkaillemme Elon verkkopalveluun arvion ensi vuoden TyEL-maksusta lokakuun alussa. Arviomme perustui hoitomaksumme aiempaan maksuperusteeseen. Olemme nyt päivittäneet verkkopalveluumme arvion vuoden 2023 TyEL-maksusta hoitomaksumme uuden maksuperusteen mukaisesti.

Maksuarviossamme näkyvät arviot koko vuoden 2023 TyEL-maksusta, ensi vuoden TyEL-maksuprosentista ja työntekijöiden maksuosuudesta sekä asiakashyvityksestä ja Elon hoitomaksusta mahdollisine alennuksineen.

Näin teet maksuarvion verkkopalvelussa:

  1. Kirjaudu Elon verkkopalveluun.
  2. Siirry Vakuutukset-osioon ja klikkaa TyEL-vakuutus.
  3. Löydät Maksuarvio-linkin Todistukset ja laskelmat -välilehdeltä.
  4. Valitse vuosi 2023 ja lisää arvio vuoden 2023 palkkasummasta.
  5. Klikkaa Tee maksuarvio -painiketta ja saat arvion vuoden 2023 TyEL-maksusta.

Kirjaudu verkkopalveluun ja katso päivitetty arvio vuoden 2023 TyEL-maksusta >

Lue lisää yhtiökohtaisesta hoitomaksusta aiemmasta uutisestamme >

Hae lisää luettavaa

<noscript><iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-P23HWQ" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"></iframe></noscript>