Suoraan sisältöön

Työeläkeotepostitus on jälleen alkanut

/ Uutinen

 

Vuoden 2022 työeläkeotepostitus on alkanut. Elo postittaa työeläkeotteita tänä vuonna elokuusta lokakuuhun.

Työeläkeote postitetaan tänä vuonna kotiin tammi–huhtikuussa syntyneille. Vuonna 1962 tai sitä ennen syntyneille ote lähetetään vuosittain. Sen sijaan henkilöt, jotka ovat valinneet käyttöönsä sähköisen työeläkeotteen tai käyneet katsomassa sähköisen otteen huhtikuun jälkeen, eivät saa paperista otetta postitse.

Uudistunut ote karsituin tiedoin

Tänä vuonna paperinen työeläkeote on uudistunut ja sisältää tiedot eläkettä kartuttaneesta työskentelystä, yrittäjätoiminnasta sekä etuuksista kuluvan vuoden ja kuuden edeltävän vuoden ajalta. Aiemmin tiedot ovat löytyneet paperiselta otteelta koko työhistorian ajalta.

Tiedot eivät ole kuitenkaan kadonneet mihinkään, vaan koko työhistoria on edelleen tarkasteltavissa sähköiseltä työeläkeotteelta.

Lue lisää työeläkeotteesta ja tietojen tarkistamisesta >  

Älä odota postia kotiin, vaan tarkista sähköinen ote

Sähköisen työeläkeotteen valinta kannattaa. Sen lisäksi, että sähköiseltä otteelta löytyvät työskentelytiedot koko työhistorian ajalta, voi sähköisen otteen tarkistaa milloin itse haluaa. Otetta ei siis tarvitse odottaa postitse kotiin.

Kun valitset käyttöösi sähköisen otteen, et saa enää paperista otetta kotiisi. Voit ilmoittaa meille sähköisen valinnan yhteydessä puhelinnumerosi ja muistutamme sinua tekstiviestillä otteen tarkistamisesta.

Tarkista ja valitse sähköinen työeläkeote käyttöösi Elon henkilöasiakkaan verkkopalvelussa.

Hae lisää luettavaa

<noscript><iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-P23HWQ" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"></iframe></noscript>