Suoraan sisältöön
Valikko
Kirjaudu
Haku
Kieli
SV
EN

Vuoden 2022 Yrittäjänainen on Anu Areva

/ Uutinen

Anu Areva 1000x750

 

Vuoden 2022 valtakunnalliseksi Yrittäjänaiseksi on valittu salolainen aurinkoenergia-alan yrittäjä Anu Areva. Anu Arevan johtama Salo Solar Oy on erikoistunut aurinkosähköjärjestelmien suunnitteluun, myyntiin ja asennukseen avaimet käteen -periaatteella. Se on osa vuonna 2016 perustettua Solar Finland -konsernia, joka tarjoaa ainoana maailmassa saman katon alta kaikki aurinkosähköjärjestelmien elinkaaren palvelut kierrätystä lukuun ottamatta – ja senkin varalta on jo suunnitelmia olemassa.

- Tämä tuli ihan puskista ja täytenä yllätyksenä. En ole aina osannut arvostaa itseäni tarpeeksi, enkä olisi koskaan uskonut, että tämä palkinto osuu minun kohdalleni. Minä vain teen töitä, yrittäjyyttä elämäntavakseen kutsuva Anu Areva sanoo.

Vuoden Yrittäjänaisen palkinto myönnetään yrittäjälle, joka on tehnyt esimerkillistä ja uraauurtavaa työtä oman yrityksensä ja alansa kehittäjänä. Keskeisiä kriteerejä ovat myös kannattavasti ja menestyksellisesti hoidettu, terve ja hyvämaineinen yritys, näyttö erityisestä suunnitelmallisuudesta ja luovuudesta sekä positiivinen vaikutus paikkakunnan työllisyyteen tai palvelusektoriin. Vuoden Yrittäjänainen -kilpailun tuomaristo kiitti Arevaa rohkeasta ja määrätietoisesta panostuksesta yrityksen kasvattamiseen. Arevan valintaa siivitti myös toimiminen tulevaisuuden toimialalla ja alalla, joka on naiselle epätyypillinen. Palkinnon myönsivät Suomen Yrittäjänaiset, LähiTapiola-ryhmä ja Elo.

Lue lisää vuoden 2022 Yrittäjänaisesta Suomen Yrittäjänaisten verkkosivuilta >

Hae lisää luettavaa

<noscript><iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-P23HWQ" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"></iframe></noscript>