Suoraan sisältöön
Valikko
Kirjaudu
Haku
Kieli
SV
EN

Jonna Ryhänen on nimitetty Elon sijoitusjohtajaksi

/ Uutinen

jonna ryhanen_isokuva

 

Työeläkeyhtiö Elo on nimittänyt Jonna Ryhäsen (VTM) Elon sijoitusjohtajaksi ja varatoimitusjohtajaksi. Valinnassa painottui Ryhäsen vahva johtajakokemus, strateginen näkemyksellisyys sekä monipuolinen osaaminen eri omaisuuslajeista.

Ryhäsellä on pitkä työkokemus Elon sijoitusorganisaatiossa sekä Elon edeltäjäyhtiöissä. Syksyn 2023 ajan hän on toiminut väliaikaisena sijoitusjohtajana, ja tätä ennen Ryhänen on johtanut Elon allokaatio ja vaihtoehtoiset sijoitukset -yksikköä.

– Jonnalla on vahvoja näyttöjä sijoitusorganisaation johtamisesta ja näkemyksellisyyttä kehittää toimintoa edelleen. Olen iloinen, että saamme Jonnan luotsaamaan Elon sijoituksia, sanoo Elon toimitusjohtaja Carl Pettersson.

– On suuri kunnia päästä johtamaan Elon sijoittamisen huippuosaajia. Työeläkeyhtiöissä tehdään erittäin merkityksellistä työtä ja on ilo olla osana tätä tehtävää sijoitusorganisaatiosta käsin, toteaa Jonna Ryhänen.

 

Median yhteydenotot:

Viestintäpäällikkö Taina Erkkilä p. 050 300 0409

Hae lisää luettavaa

<noscript><iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-P23HWQ" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"></iframe></noscript>