Suoraan sisältöön
Valikko
Kirjaudu
Haku
Kieli
SV
EN

Muutos Elon johtoryhmässä

Työeläkeyhtiö Elon sijoitusjohtaja ja varatoimitusjohtaja Hanna Hiidenpalo on ilmoittanut jättävänsä tehtävänsä Elossa vuoden 2023 loppuun mennessä. Hiidenpalo on johtanut Elon sijoitustoimintaa Elon perustamisesta eli vuodesta 2014 alkaen. Hän lopettaa nykyisessä tehtävässään 30.9.2023 ja toimii neuvonantajana vuoden 2023 loppuun asti.

”Hanna Hiidenpalo on johtanut Elon sijoitustoimintaa päämäärätietoisesti turbulentissa toimintaympäristössä hyvin tuloksin. Hän jättää seuraajalleen osaavan ja sitoutuneen sijoitusorganisaation. Hänellä on ollut merkittävä rooli myös Elon uuden strategian rakentamisessa. Kiitämme Hannaa merkittävästä työpanoksesta ja toivotamme hänelle mitä parhainta menestystä jatkossa”, toimitusjohtaja Carl Pettersson sanoo.

”Kymmeneen vuoteen Elossa on mahtunut monta hyvää ja vaiherikasta vuotta. Viime vuosina olemme kehittäneet sijoitusprosessia vastaamaan toimintaympäristön muutoksiin ja sijoitustoimintamme tulos on hyvä. Haluan kiittää esihenkilöäni ja kaikkia kollegoja hyvästä yhteistyöstä näiden vuosien aikana”, Hanna Hiidenpalo toteaa.

Elon väliaikaisena sijoitusjohtajana toimii 1.10.2023 alkaen johtaja Jonna Ryhänen. Ryhänen johtaa tällä hetkellä Elon sijoitusorganisaatiossa allokaatio ja vaihtoehtoiset sijoitukset -yksikköä. Uuden sijoitusjohtajan haku aloitetaan välittömästi.

Lisätiedot: Toimitusjohtaja Carl Pettersson, haastattelupyynnöt viestintäpäällikkö Taina Erkkilä, p. 050 300 0409

 

Hae lisää luettavaa

<noscript><iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-P23HWQ" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"></iframe></noscript>