Suoraan sisältöön
Valikko
Kirjaudu
Haku
Kieli
SV
EN

Elon vastuullisuusraportti 2023 on julkaistu

/ Uutinen / Ajankohtaista Elosta

Työeläkevakuutusyhtiö Elo on julkaissut vastuullisuusraportin vuodelta 2023 ja sen voi lukea osoitteessa: Elon tulostiedot ja vuosikertomukset I Elo

Elon hallitus hyväksyi uuden Luomme elämänmittaista turvaa -vastuullisuusohjelman kesällä 2023. Ohjelmassa on kolme painopistealuetta: vakuutamme vastuullisesti, rakennamme inhimillistä työelämää sekä sijoitamme tulevaisuuteen. Painopisteet kokoavat liiketoiminnan tärkeimmät teemat ja pohjaavat vahvasti Elon strategiaan.

Elo haki vuonna 2023 ensimmäistä kertaa EcoVadis-sertifiointia. Elon toiminta arvioitiin hopeatasolle, jolle arvioidaan yritysten paras neljännes. Arvioinnissa käytettävät menetelmät ja siitä saatava luokitus perustuvat kansainvälisiin vastuullisuusstandardeihin, kuten YK:n Global Compact -aloite, Global Reporting Initiative (GRI) sekä ISO 26000.

Elossa valmistauduttiin CSRD- eli kestävyysraportointidirektiivin muutokseen työstämällä nykyisen raportoinnin ja standardien välistä vertailua (gap-analyysiä) ja arvoketjun kuvausta useissa työpajoissa. Osana raportoinnin kehittämistä vastuullisuusraportti 2023 esivarmennettiin ulkopuolisen varmentajatahon toimesta.

Hae lisää luettavaa

<noscript><iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-P23HWQ" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"></iframe></noscript>