Suoraan sisältöön
Valikko
Kirjaudu
Haku
Kieli
SV
EN

Muutos Elon johtoryhmässä

/ Uutinen

Työeläkeyhtiö Elon asiakkuusjohtaja ja varatoimitusjohtaja Mika Aho on ilmoittanut jättävänsä tehtävänsä Elossa vuoden 2024 lokakuun loppuun mennessä. Aho on johtanut Elon myyntiä ja asiakkuuksia vuodesta 2022 lähtien. Hän lopettaa nykyisessä tehtävässään 26.4.2024 ja toimii neuvonantajana lokakuun loppuun asti. 
 
”Kiitämme Mika Ahoa merkittävästä työpanoksesta asiakasrajapinnassamme ja toivotamme hänelle mitä parhainta menestystä jatkossa”, toimitusjohtaja Carl Pettersson sanoo.
 
”Viimeiset kaksi vuotta, jotka olen toiminut Elon asiakkuuksista vastaavana johtajana, ovat olleet hyvin vaativia ja monenkirjavia. Olemme rakentaneet ja uudistaneet Elon asiakkuusprosessia vastaamaan toimintaympäristön muutoksiin ja asiakkaiden tarpeisiin. Haluan kiittää kaikkia asiakkaita ja kollegoja hyvästä yhteistyöstä näiden vuosien aikana”, Mika Aho toteaa.
 
Elon toimitusjohtaja Carl Pettersson ottaa väliaikaisesti vastuulleen asiakkuudet ja myynnin. Muilta osin toiminta jatkuu ennallaan. 
 

Hae lisää luettavaa

<noscript><iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-P23HWQ" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"></iframe></noscript>