Jumplink
Meny
Logga in
Sökning
Språk
EN
FI

Företagare, bli kund hos Elo

Försäkring genast via webben

Du får en FöPL-försäkring behändigt genom att fylla i en elektronisk försäkringsansökan. Vi kontaktar dig om vi behöver mer information!

Teckna eller flytta över FöPL-försäkring

Försäkring per telefon

Om du vill sköta ditt ärende per telefon eller är osäker på om du behöver ta en FöPL-försäkring kan du kontakta oss så klarlägger vi tillsammans din situation. Du når vår säljtjänst på numret 020 703 5515 vardagar kl. 8–15. Du kan också be oss ringa dig så kontaktar vi dig när det passar dig bäst.

Boka tid 

Varför FöPL i Elo?

1. Vi ser till att företagarna kan sköta sina ärenden smidigt och att de får sina försäkringar i skick med en gång. 

2. Vi är det populäraste pensionsbolaget bland företagare och sköter också de pensionsförsäkringsärenden som företagaren inte alltid själv kommer att tänka på.

3. Priset för våra försäkringar är desamma som annanstans, men hos oss får du på köpet utomordentligt bra och pålitlig betjäning.

Elos tjänster för företagare

Som FöPL-kund i Elo får du mycket mer än bara en faktura. Vi erbjuder bland annat allt detta:

Få ordning på försäkringarna med en gång

Du når våra experter per telefon på i genomsnitt 30 sekunder på nummer 020 694 744. Du får hjälp både med att bedöma din egen arbetsinkomst och andra FöPL-försäkringsärenden.

Rabatt för nyetablerade företagare 22 %

FöPL-försäkringsavgiftens storlek beror på din arbetsinkomst. När du inleder företagsverksamhet för första gången får du 22 procent rabatt på försäkringsavgiften under de första 48 månaderna, dvs. fyra år.
Läs mer om avgifter >

Heltäckande och behändiga webbtjänster

I Elos webbtjänst hittar du så gott som allt du behöver för att sköta dina FöPL-ärenden. Du kan sköta dina försäkringsärenden snabbt och behändigt när det passar dig bäst.
Elos webbtjänst >

Vi håller dig uppdaterad

Vi ser till att du får den information om arbetspensionsförsäkring som du behöver och håller dig uppdaterad om aktuella ärenden bl.a. med hjälp av aktiv kundkommunikation.

Rehabilitering för företagare

Vi står till tjänst med rådgivning i rehabiliteringsfrågor för att du ska kunna upprätthålla din arbetsförmåga. Yrkesinriktad rehabilitering kan hjälpa dig att fortsätta som företagare eller hitta en ny yrkesbana trots nedsatt hälsa. Rehabiliteringstjänster >

Snabba och smidiga pensionstjänster

Vi handlägger pensionerna snabbare än branschgenomsnittet. Vi ger råd i frågor i samband med pensioneringen och ser till att du får den pension du tjänat in när du går i pension.
Pensionstjänster >