Jumplink

Teckna en FöPL-försäkring

General / Default image alt attribute

Bli kund hos Elo

Det är mycket som ska skötas under vardagen utan att också behöva fundera på arbetspensionsärendena. På Elo vill vi därför göra de så enkelt, snabbt och smidigt som möjligt för dig att sköta dina ärenden. Hos oss sköts saker och ting mellan människor.

Vart tredje företag och över 40 procent av företagarna i Finland har valt Elo. Välkommen till bolaget med känsla för service!

Du tecknar en ArPL-försäkring enkelt genom att fylla i en elektronisk försäkringsansökan. 

Behöver du hjälp med att ordna FöPL- eller ArPL-försäkringen?

General / Default image alt attribute

När ska man teckna en försäkring och vad behöver man veta om det?  Låt oss hjälpa dig! Lämna dina kontaktuppgifter och berätta när det passar dig bäst, så kontaktar vi dig. Tillsammans reder vi ut saken.

Elos eget säljteam: Jasmin, Aki, Anton, Maria och Ursula.

 

Överflytta din FöPL-försäkring till Elo

Om du redan har en gällande FöPL-försäkring i ett annat bolag, kan du flytta över din försäkring till Elo. Försäkringen kan överflyttas den första dagen i januari, april, juli eller oktober genom att lämna in en överflyttningsanmälan till oss senast tre månader innan den önskade dagen för överflyttningen. Vi sköter uppsägningen i det tidigare bolaget på dina vägnar.

Ärenden som gäller överflyttningen av försäkringen och nya försäkringsansökningar kan du även sköta hos våra samarbetspartners Fennia, LokalTapiola och Turva.

Elo står till din tjänst

Webbtjänsterna finns tillgängliga alltid då det passar dig. I ArPL- och FöPL-försäkringsärenden når du oss på nummer 020 694 744 vardagar kl. 8–17.