Suoraan sisältöön

Elon vakuutuslaskut saa sähköisesti entistä useammalla tavalla

Haluamme tarjota erilaisia sähköisiä laskutusvaihtoehtoja mahdollisimman monipuolisesti ja olemmekin kehittäneet palveluitamme vastaamaan asiakkaidemme tarpeita.

Yhä useampi vakuutusasiakkaamme on siirtynyt viime vuosina sähköiseen laskutukseen. Tällä hetkellä jo yli 40 prosenttia asiakkaistamme on valinnut verkkolaskun, e-laskun tai sähköpostilaskun, kun vielä kolme vuotta sitten vain viidesosa vastaanotti vakuutuslaskunsa sähköisesti.

Miksi vakuutuslaskut kannattaa vastaanottaa sähköisesti ja miten se onnistuu?

Sähköiset laskut helpottavat arkea, koska ne tulevat varmemmin ja nopeammin perille. Paperilaskut pitää erikseen käsitellä, mutta sähköiset laskut saapuvat perille automaattisesti. Elon laskutusjärjestelmä on nyt uudistettu ja toimii uusimman Finvoice-standardin mukaisesti. Samalla laskujemme ulkoasu on muutettu nykyaikaisemmaksi ja selkeämmäksi. Uudistusten ansiosta vakuutuslaskumme voi vastaanottaa sähköisesti neljällä tavalla:

  • verkkolaskuna
  • e-laskuna
  • sähköpostilaskuna
  • Postin OmaPosti-laskuna

Myös Palkka.fi:tä käyttävät asiakkaamme voivat saada laskunsa sähköisesti, jos he valitsevat palvelussa haluavansa laskun suoraan Elosta ja ovat ilmoittaneet sähköiset laskutiedot Eloon.

Elon verkkolaskuoperaattori on OpusCapita Solutions, joka välittää e-laskut pankkeihin, verkkolaskut muille operaattoreille ja sähköpostilaskut sähköpostioperaattoreille.

Lue ohjeet sähköisten laskujen käyttöönottoon >

Hae artikkeleita ja uutisia