Suoraan sisältöön

Uutta Elon verkkopalvelussa

Kehitämme verkkopalveluamme jatkuvasti asiakkaidemme toiveiden ja tarpeiden perusteella. Viimeisimmät uudistuksemme helpottavat työntekijöiden ansiotietojen käsittelyä ja tarjoavat tarkempia tietoja laskuista.

Uudistuksia Työntekijät ja ansiot -välilehdellä

Voit nyt ladata työntekijöiden ansiotiedot verkkopalvelustamme Excel-tiedostoon. Näin saat verrattua entistä kätevämmin työntekijäkohtaisia vuosiansiotietoja oman palkanlaskentajärjestelmäsi ansioihin. Excel-listauksen saa ladattua sekä vuoden 2019 ansioista että vuoden 2020 ansioista.

Yksittäisen työntekijän koko vuoden ansioiden tarkistaminen on nyt entistä helpompaa, sillä voit ottaa tiedot näkyviin yksi työntekijä kerrallaan. Tästä on apua erityisesti silloin, kun työntekijöitä on paljon. Saat avattua tiedot Näytä työntekijät -listauksesta klikkaamalla työntekijän nimeä.

Maksutilanne-välilehden ja Laskut-osion muutokset

Maksutilannetulosteen tiedot on järjestelty uudelleen Maksutilanne-välilehdellä. Näet nyt muun muassa mille laskulle Elon asiakashyvitys on kohdistettu.

Jos olet epävarma siitä, onko työeläkevakuutuslaskusi saapunut paperisena vai sähköisenä, voit tarkistaa toimitustavan laskuluettelosta. Iloksemme olemme saaneet myös Palkka.fi- ja Palkkaus.fi-palkanlaskentaohjelmia käyttävien asiakkaidemme laskutiedot laskuluetteloon. Näistä laskuista näytetään loppusumma, eräpäivä ja ilmoitetut ansiot.

Siirry Elon verkkopalveluun >

Ota Elon verkkopalvelu käyttöösi >

Lue myös