Suoraan sisältöön

Tervetuloa työnantajien ja työntekijöiden eläkeinfoihin huhtikuussa

/ Uutinen

Moni työnantaja pohtii, mitä pitäisi tehdä, kun työntekijä lähestyy eläkeikää. Useita työntekijöitä puolestaan mietityttävät eläkkeen määrä ja erilaiset reitit vanhuuseläkkeelle. Järjestämme huhtikuussa sekä työnantajille että työntekijöille omat webinaarit, joissa asiantuntijamme kertovat kaikki tärkeimmät eläkeasiat.

Työnantajien eläkeinfo keskiviikkona 14.4. klo 9

Olemme koonneet webinaariimme kattavan tietopaketin eläkeasioista. Kerromme muun muassa erilaisista reiteistä vanhuuseläkkeelle, työsuhdeasioista työntekijän jäädessä eläkkeelle, eläkkeen hakemisprosessista ja työntekijän työskentelystä eläkkeellä. Työnantajien eläkeinfomme on suunnattu erityisesti HR- ja palkkahallinnon asiantuntijoille sekä esimiehille.

Ilmoittaudu mukaan webinaariin >

Työntekijöiden eläkeinfot keskiviikkona 14.4. klo 17 ja perjantaina 16.4. klo 8

Olemme keränneet webinaariimme kattavan tietopaketin eläkeikää lähestyville työntekijöille. Asiantuntijamme kertovat muun muassa, mitkä tekijät vaikuttavat eläkkeen määrään, mitä reittejä pitkin eläkkeelle on mahdollista jäädä, miten eläkettä haetaan ja miten Elo auttaa eläke- ja kuntoutusasioissa. Järjestämme työntekijöille kaksi samansisältöistä webinaaria.

Ilmoittaudu mukaan ke 14.4. webinaariin >

Ilmoittaudu mukaan pe 16.4. webinaariin >

Hae artikkeleita ja uutisia