Ura Elossa

Elossa työskentelee noin 500 työeläkevakuuttamisen ammattilaista. Meillä työskentelee muun muassa eläkevakuuttamisen, tietohallinnon, talouden, työhyvinvoinnin ja sijoittamisen asiantuntijoita.

Työeläkeyhtiönä meille on tärkeää pitää huolta työntekijöistämme. Meillä työhyvinvoinnin perusta lähtee sujuvasta arjesta ja ymmärryksestä, että työhyvinvointi on kaikkien vastuulla!

Tarjoamme hyvät mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen sekä mahdollistamme työn ja vapaa-ajan yhdistämisen mielekkäällä tavalla.

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme

Avoimet työpaikat >

Kesätyönhaku 2018 >

Tutustu Elon avoimiin työpaikkoihin


Tämä on Elo

Elo on keskinäinen, asiakkaidensa omistama työeläkeyhtiö. Me Elossa näemme koko suomalaisen työelämän kirjon pienyrittäjistä suurimpiin konserneihin. Vakuutamme ensimmäisestä kesätyöstä aina eläkeajan alkuun ja haluamme antaa oman panoksemme suomalaisen työelämän ja suomalaisten unelmien eteen.

Elon esittelyvideo 
Avoimet työpaikat 
Tietoa Elosta 

Vastuullinen kesäduuni logo  

Elo osallistuu vuonna 2018 Vastuullinen kesäduuni -kampanjaan. Vastuullinen kesäduuni on hyväntuulinen kampanja, jonka tavoitteena on varmistaa, että nuorille riittää laadukkaita kesätyöpaikkoja myös tulevaisuudessa..

Hyvä kesätyökokemus parantaa nuorten käsityksiä työelämästä ja auttaa varsinaiseen työelämään siirtymistä. Kampanjaan osallistuvat työnantajat sitoutuvat hyvän kesätyön periaatteisiin.

Tutustu Vastuullinen kesäduuni -kampanjaan >