Suoraan sisältöön
Valikko
Kirjaudu
Haku
Kieli
SV
EN

Elon tarkastus- ja riskivaliokunnan puheenjohtajaksi valittiin Minna Alitalo

/ Uutinen

Elon hallitus valitsi kokouksessaan 22.1.2024 hallituksen puheenjohtajiston ja valiokunnat vuodelle 2024.

Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Aava Terveyspalvelut Oy:n toimitusjohtaja Antti Aho. Ensimmäisenä varapuheenjohtajana jatkaa Akava ry:n puheenjohtaja Maria Löfgren ja toisena varapuheenjohtajana Teknologiateollisuus ry:n varatoimitusjohtaja Minna Helle.

Hallituksen apuna sen tehtävien hoidossa ovat nimitys- ja palkitsemisvaliokunta sekä tarkastus- ja riskivaliokunta. Hallituksen puheenjohtajisto muodostaa nimitys- ja palkitsemisvaliokunnan, ja sen puheenjohtajana toimii hallituksen puheenjohtaja.

Tarkastus- ja riskivaliokunnan puheenjohtajaksi valittiin Minna Alitalo. Jäsenenä jatkavat Janne Makkula, Sinikka Näätsaari ja Timo Viherkenttä.

Hallitus valitsee keskuudestaan 3–4 jäsenisen tarkastus- ja riskivaliokunnan ja valiokunnalle puheenjohtajan vuodeksi kerrallaan. Valiokunnan jäsenistä yhden tulee olla palkansaajien keskusjärjestöjä edustava jäsen ja yhden työnantajien keskusjärjestöjä edustava jäsen.

Valiokunnalla tulee olla hyvä työeläkevakuutustoiminnan ja sijoitustoiminnan asiantuntemus ja kokemus. Valiokunnan jäsenistöstä vähintään puolella on oltava riittävät tiedot, osaaminen ja kokemus laskentatoimesta, taloudellisesta raportoinnista, kirjanpidosta, tilinpäätösprosessista, sekä sisäisen valvonnan ja riskienhallinnan järjestämisestä. 

Elon hallituksen kokoonpano
 

Hae lisää luettavaa

<noscript><iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-P23HWQ" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"></iframe></noscript>