Suoraan sisältöön

Ota yrittäjän YEL-vakuutus ja tule Elon asiakkaaksi

Vakuutus heti verkosta

Ota YEL

Saat YEL-vakuutuksen helposti täyttämällä sähköisen vakuutushakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä, jos tarvitsemme lisätietoja.

Ota tai siirrä YEL-vakuutus

Vakuutus puhelimitse

Jos haluat hoitaa asiasi puhelimitse tai olet epävarma, kuuluuko sinun ottaa YEL-vakuutus, ota yhteyttä ja selvitetään tilanteesi yhdessä. Tavoitat myyntipalvelumme numerosta 020 703 5515 arkisin klo 8–15. Voit myös jättää meille soittopyynnön, niin olemme yhteydessä sinulle sopivaan aikaan.

Jätä soittopyyntö

Miksi YEL Elosta?

1

Hellimme yrittäjiä mutkattomalla asioinnilla ja hoidamme asiat kerralla kuntoon.

2

Suomen suosituimpana yrittäjien eläkeyhtiönä osaamme huolehtia myös niistä eläkevakuutusasioista, jotka eivät aina yrittäjän mieleen juolahda.

3

Meillä vakuutus maksaa saman verran kuin muuallakin, mutta meiltä saa kaupan päälle luvattoman hyvää ja tinkimätöntä palvelua.

Elon palvelut yrittäjälle

Elon YEL-asiakkaana saat paljon muutakin kuin laskun. Tarjoamme sinulle muun muassa kaiken tämän:

Vakuutusasiat kerralla kuntoon

Tavoitat asiantuntijamme puhelimitse nopeasti numerosta 020 694 730. Saat apua niin oman työtulon arviointiin kuin muihin YEL-vakuutusasioihin.

Asiat helposti & nopeasti >

Pidämme sinut kartalla

Huolehdimme, että sinulla on tarvittavat tiedot työeläkevakuuttamiseen liittyen ja pidämme sinut kartalla ajankohtaisista asioista mm. aktiivisen asiakasviestinnän ja uutiskirjeiden avulla.

Tutustu uutiskirjeisiimme >

Aloittavan yrittäjän alennus 22 %

YEL-vakuutusmaksusi suuruus riippuu työtulostasi. Kun ryhdyt yrittäjäksi ensimmäistä kertaa, saat meiltä 22 prosentin alennuksen vakuutusmaksuun ensimmäisen 48 kuukauden eli neljän vuoden ajalta.

Lue lisää YEL-maksuista >

Nopeat ja näppärät eläkepalvelut 

Meillä on toimialan keskiarvoa nopeampi eläkekäsittely. Neuvomme eläkkeelle jäämiseen liittyvissä asioissa ja huolehdimme, että saat ansaitsemasi eläkkeen, kun sen aika tulee.

Eläkepalvelut >

Kattavat ja kätevät verkkopalvelut

Elon verkkopalvelusta löydät likipitäen kaiken, mitä YEL-vakuutusasioiden hoitamiseen tarvitset. Voit hoitaa vakuutusasiasi helposti ja nopeasti silloin, kun sinulle parhaiten sopii. 

Elon verkkopalvelu >

Kuntoutuksen keinot yrittäjälle

Saat meiltä kuntoutusneuvontaa työkykysi ylläpitämiseksi. Ammatillinen kuntoutus voi auttaa jatkamaan yrittäjänä tai löytämään uuden uran terveydellisistä haasteista huolimatta.

Kuntoutuspalvelut >

Tervetuloa Elon asiakkaaksi

Yrittäjien kokemuksia Elon palveluista

Elo palvelee vakuutusasioissa nopeasti ja asiantuntevasti

sisältökuva

Taksinkuljettaja Pertti Nuutinen arvostaa henkilökohtaista palvelua myös verkossa. "Elossa vastausnopeus on yllättänyt. Lisäksi kerran, kun olin käynyt tekemässä muutoksia verkkopalvelussa, minulle soitti vielä jälkikäteen Elon asiantuntija kertoakseen asiasta tarkemmin. Olin todella positiivisesti yllättynyt puhelusta."

Lue lisää

Uusi suunta uralle Elon tukemalla kuntoutuksella

sisältökuva

Sauli Saaren 30-vuotinen yrittäjän ura oli katketa sairauslomakierteeseen. Elon ammatillisen kuntoutuksen avulla Saari pääsi opiskelemaan ammattitutkinnon ja yritykselle löytyi uusi, yrittäjän terveydentilaan sopiva suunta. "Elon työvalmentajan tuesta ja avusta oli erittäin paljon apua. Hänen kanssaan keskustelemalla löytyi minulle oikea suunta"

Lue lisää

Tilaa Menesty yrittäjänä -opas

Kun toimintaympäristö muuttuu, mikä erottelee voittajat ja häviäjät? Selvitimme tätä yhdessä Suomen Yrittäjien kanssa Menesty yrittäjänä -kyselytutkimuksella. Hyödynsimme tutkimuksemme tuloksia oppaassamme, josta löydät vastaukset muun muassa näihin kysymyksiin:

  • Mikä auttaa yritystä selviytymään vaikeiden aikojen yli?
  • Miten voit kehittää muutosketteryyttä, jotta selviät jatkuvasti uudistuvassa työelämässä?
  • Miten yrittäjän oma jaksaminen ja työkyky vaikuttavat yrityksen menestykseen?
  • Miten voit kehittää työn imua, joka suojaa stressiltä ja varjelee työkykyä?
  • Miten Elon ammatillinen kuntoutus tukee yrittäjän työssä jatkamista?
Tilaamalla oppaan saat lisäksi yrittäjyyteen liittyvää viestintää (max. 3 viestiä). Hyväksyt samalla tietojesi käsittelyn Elon tietosuojaperiaatteiden mukaisesti. Mikäli hyväksyt myös uutiskirjeen tilauksen, saat uutiskirjeen sähköpostiisi kerran kuukaudessa. Voit milloin tahansa peruuttaa tilauksen kirjeen lopusta löytyvän peruuta tilaus -painikkeen kautta. 
<noscript><iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-P23HWQ" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"></iframe></noscript>