Suoraan sisältöön

TyEL-vakuutus

TyEL-vakuutus on lakisääteinen eli pakollinen vakuutus, joka turvaa työntekijöidesi eläkkeen. Työnantajana sinun tulee ottaa TyEL-vakuutus, jos työntekijäsi palkat ylittävät kuukausitasolla vuonna 2024 68,57 euroa (65,26 euroa vuonna 2023) ja työntekijä on iältään vakuuttamisvelvollisuuden rajoissa. Vakuutus on otettava viimeistään ensimmäisen palkanmaksun yhteydessä.

Lue lisää TyEL-vakuutuksesta

Palkkojen ilmoittaminen

Ilmoita työntekijöille maksamasi palkat ja muut ansiotulot tulorekisteriin pääsääntöisesti viiden päivän kuluessa palkanmaksusta. Tee ilmoitus jokaisen palkanmaksun jälkeen. Elo laskee TyEL-vakuutusmaksun ja työntekijöille kertyvän eläkkeen tulorekisteriin tehtyjen ilmoitusten perusteella. 

Lue lisää palkkojen ilmoittamisesta

Kartoita riskit ja johda työkykyä tehokkaasti

Työkyvyttömyysriskien ennakointi ja hallinta ovat tärkeä osa toimivaa henkilöstöjohtamista. Työkykyjohtamisella varmistat, että työntekijäsi voivat onnistua työssään ja että yrityksesi saavuttaa myös tavoitteensa. Asiakkaanamme saat työkykyjohtamisen asiantuntijoidemme tuen työkykyjohtamisen kehittämiseen sekä joukon palveluita riskien kartoittamiseen ja seurantaan.

Tutustu työkykyjohtamisen palveluihimme

Tilaa Elon uutiskirjeet

Elon uutiskirjeistä voit lukea ajankohtaista tietoa mm. työeläkevakuuttamisesta, Elon palveluista, työkykyjohtamisesta ja tapahtumista. Voit tilata itsellesi tilanteeseesi sopivat uutiskirjeet, kun ilmoitat meille sähköpostiosoitteesi. Tutustuthan tietosuojaselosteeseemme ja Elon tietosuojaan ennen uutiskirjeiden tilausta.

<noscript><iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-P23HWQ" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"></iframe></noscript>