Suoraan sisältöön

Ota käyttöösi paperiton palvelu ja voit voittaa iPadin!

Valitse käyttöösi paperiton palvelu loppuvuoden 2023 aikana ja osallistut iPadin arvontaan. Arvonta suoritetaan niiden henkilöiden kesken, jotka ovat valinneet asiointitavakseen paperittoman palvelun joko Elon yritys- tai henkilöasiakkaan verkkopalvelussa. Tarkemmat kampanjan säännöt löydät tämän sivun lopusta.

Paperittoman palvelun käyttöönotto

Toimi näin:

 • Kirjaudu verkkopalveluun.
 • Tarkista verkkopalvelusta, että sähköpostisi ja puhelinnumerosi ovat ajan tasalla.
 • Yritysasiakkaan verkkopalvelu: Ota palvelu käyttöön kohdassa Asiakastietojen hallinta – Asiakastiedot.
 • Henkilöasiakkaan verkkopalvelu: Ota palvelu käyttöön kohdassa Omat tiedot – Asiointitapa.

Kirjaudu verkkopalveluun

Paperittoman palvelun periaatteet >

Miksi valita paperiton palvelu?

Lähettämämme asiakirjat ovat verkkopalvelussamme turvallisessa tallessa ja luettavissa saman tien. Voit asioida verkkopalvelussamme ajasta ja paikasta riippumatta. Kun tunnistaudut palveluumme, vain sinä pääset tarkastelemaan omia tietojasi.

Säästät samalla metsiä, kun vähennät paperipostia. Lisäksi säästät hermojasi, kun et enää odottele postia kotiovellesi, vaan voit tarkistaa asiat vaikka saman tien verkosta! Sähköinen palvelu on käytettävissä niin ruuhka-Suomessa kuin korpimetsässäkin. Et jää yksin palvelussamme, sillä se ohjaa sinua eteenpäin ja voit pyytää apua vaikkapa virtuaaliselta asiakaspalvelijaltamme EloBotilta.

 

Paperiton palvelu - enemmän aikaa olla elossa!

Kampanjan säännöt

 1. Järjestäjä

  Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elo

 2. Alkamis- ja päättymispäivä

  Kampanja alkaa 1.10.2023 ja päättyy 31.12.2023 klo 23.59.

 3. Osallistuminen

  Osallistut arvontaan valitsemalla asiointitavaksesi paperittoman palvelun Elon yritys- tai henkilöasiakkaan verkkopalvelussa kampanjan voimassaoloaikana. Arvontaan voivat osallistua vain Elossa kampanja-aikana vakuutetut yrittäjät ja työntekijät sekä Elon eläkkeen- ja etuudensaajat, joiden kampanja-aikana tekemä paperittoman palvelun valinta on voimassa kampanjan päättyessä. Elon työntekijät eivät voi osallistua arvontaan. Arvontaan osallistuminen edellyttää kampanjan sääntöjen hyväksymistä.

 4. Palkinto ja arvonnan toteuttaminen

  Arvontavoittaja saa palkinnoksi 568,99 euron arvoisen iPadin (Apple iPad 256 Gt Wifi 2021).

  Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Järjestäjä maksaa mahdolliset arpajaisverot. Elo ei ole vastuussa palkinnosta aiheutuvista muista kuin arpajaisvero-, hankinta- ja toimituskuluista. Elo ei vastaa laitteen mahdollisesta huollosta tai korjauksista.

  Elo arpoo kampanja-ajan loputtua yhden (1) iPadin vuonna 2024 viikolla 3. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti ensisijaisesti sähköpostilla, kun arvonta on suoritettu. Jos voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa palkinnosta ilmoittamisen jälkeen tai jos hän ei halua ottaa palkintoa vastaan, palkinto menetetään ja uudelleenarvonta järjestetään heti. Uudelle voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti, kun uudelleenarvonta on suoritettu.

  Arpajaisvero on kampanjan järjestäjän vastuulla.

 5. Järjestäjän vastuu

  Valittu henkilö vapauttaa Järjestäjän kaikesta välittömästä ja välillisestä vastuusta, vahingoista ja kustannuksista, jotka aiheutuvat tai joiden väitetään aiheutuneen osallistumisesta arvontaan, paperittoman palvelun valinnasta, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Järjestäjän vastuu arvonnan osanottajia kohtaan ei missään tapauksessa ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon määrää tai arvoa. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä tai muista syistä johtuvista esteistä arvontaan osallistumiseen.

 6. Henkilötietojen käsittely

  Osallistujien henkilötietoja käsitellään henkilötietolainsäädännön mukaisesti ainoastaan arvonnan toteuttamiseen sekä palkinnon toimittamiseen voittajalle. Arvontaa varten kerätyt tiedot poistetaan kuukauden kuluttua siitä, kun arvonnan voittaja on tavoitettu ja palkinto toimitettu eteenpäin. Jos et halua henkilötietojasi käytettävän arvonnassa, voit pyytää tietojen poistamista ottamalla yhteyttä satu.sandell@elo.fi.

  Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä Elossa >

  Lisätietoja kampanjasta

  Lisätietoa kampanjasta saat lähettämällä sähköpostia osoitteeseen yritysten.elakeneuvonta@elo.fi.

<noscript><iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-P23HWQ" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"></iframe></noscript>