Suoraan sisältöön
Valikko
Kirjaudu
Haku
Kieli
SV
EN

Tarkista työeläkeote - Voit voittaa Apple AirPods Pro -nappikuulokkeet

Arvomme työeläkeotteensä sähköisesti tarkistaneiden kesken 3 kpl 229 € arvoisia Apple AirPods -nappikuulokkeita MagSafe-koteloineen.

Arvonta suoritetaan niiden Elon asiakkaiden kesken, jotka tarkistavat henkilöasiakkaan verkkopalvelussa työeläkeotteensa 3.6.2024 ja 31.8.2024 välisenä aikana.

Toimi näin:

  • Kirjaudu Elon henkilöasiakkaan verkkopalveluun
  • Tarkista työeläkeotteesi

Kirjaudu verkkopalveluun

Osallistut arvontaan tarkistamalla työeläkeotteesi. Muita toimenpiteitä sinun ei tarvitse tehdä.

Kampanjan säännöt

1. Järjestäjä

Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elo

2. Alkamis- ja päättymispäivä

Kampanja alkaa 3.6.2024 ja päättyy 31.8.2024 klo 23.59.

3. Osallistuminen

Osallistut arvontaan tarkistamalla työeläkeotteen Elon henkilöasiakkaan verkkopalvelussa kampanjan voimassaoloaikana. Arvontaan voivat osallistua vain Elossa kampanja-aikana vakuutetut yrittäjät ja työntekijät. Elon työntekijät eivät voi osallistua arvontaan. Arvontaan osallistuminen edellyttää kampanjan sääntöjen hyväksymistä.

4. Palkinto ja arvonnan toteuttaminen

Arvontavoittajat saavat palkinnoksi 229 € arvoisen Apple AirPods -nappikuulokkeet MagSafe-koteloineen.

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Järjestäjä maksaa mahdolliset arpajaisverot. Elo ei ole vastuussa palkinnosta aiheutuvista muista kuin arpajaisvero-, hankinta- ja toimituskuluista. 

Elo arpoo kampanja-ajan loputtua kolme (3) palkintoa viikolla 38 vuonna 2024. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti ensisijaisesti sähköpostilla, kun arvonta on suoritettu. Jos voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa palkinnosta ilmoittamisen jälkeen tai jos hän ei halua ottaa palkintoa vastaan, palkinto menetetään ja uudelleenarvonta järjestetään heti. Uudelle voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti, kun uudelleenarvonta on suoritettu.

Arpajaisvero on kampanjan järjestäjän vastuulla.

5. Järjestäjän vastuu

Valittu henkilö vapauttaa järjestäjän kaikesta välittömästä ja välillisestä vastuusta, vahingoista ja kustannuksista, jotka aiheutuvat tai joiden väitetään aiheutuneen osallistumisesta arvontaan, työeläkeotteen sähköisestä tarkistamisesta, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Järjestäjän vastuu arvonnan osanottajia kohtaan ei missään tapauksessa ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon määrää tai arvoa. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä tai muista syistä johtuvista esteistä arvontaan osallistumiseen.

6. Henkilötietojen käsittely

Osallistujien henkilötietoja käsitellään henkilötietolainsäädännön mukaisesti ainoastaan arvonnan toteuttamiseen sekä palkinnon toimittamiseen voittajalle. Arvontaa varten kerätyt tiedot poistetaan kuukauden kuluttua siitä, kun arvonnan voittaja on tavoitettu ja palkinto toimitettu eteenpäin. Jos et halua henkilötietojasi käytettävän arvonnassa, voit pyytää tietojen poistamista ottamalla yhteyttä satu.sandell@elo.fi.

Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä Elossa >

Lisätietoja kampanjasta

Lisätietoa kampanjasta saat lähettämällä sähköpostia osoitteeseen yritysten.elakeneuvonta@elo.fi.

<noscript><iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-P23HWQ" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"></iframe></noscript>