Suoraan sisältöön
Valikko
Kirjaudu
Haku
Kieli
SV
EN

Toimitilojen ja asuntojen vuokraus

Swing House viherseina

Elo on yksi Suomen suurimmista toimitilojen ja asuntojen vuokraajista. Tarjoamme nykyaikaisia ja muuntojoustavia toimitiloja niin pienille kuin suurillekin yrityksille. Pyrimme luomaan toimitilavuokralaisillemme optimaaliset toimintaedellytykset toimitiloissamme sekä tarjoamme asuntojemme vuokralaisille viihtyisän ja turvallisen asuinympäristön.

Kiinteistösijoituksissa suosimme kohteita, jotka sijaitsevat toimivien julkisen ja kevyen liikenteen yhteyksien varrella, tiiviisti yhdyskuntarakenteeseen liittyvissä kaupunkikeskustoissa sekä liikenteellisissä solmukohdissa.

Useat omistamistamme kiinteistöistä on ympäristösertifioituja, kuten Espoossa sijaitseva yhteisomistuskohteemme Kauppakeskus Sello, jolle myönnettiin platinatason LEED-sertifiointi ensimmäisenä kauppakeskuksena Euroopassa.

Vastuullisella toimintatavallamme pyrimme minimoimaan kiinteistöjen ympäristökuormituksen sekä varmistamaan korkean asiakastyytyväisyyden kohteissamme.

Tutustu Elon kiinteistösijoitusten vastuullisuusohjelmaan >

 


Vuokrattavat toimitilat

Tutustu vapaisiin kohteisiimme! Autamme yritystäsi löytämään tarpeitanne parhaiten palvelevat tilat.

Elon vuokrattavat toimitilat > 

Vuokrattavat asunnot

Elon asuntojen vuokraamisesta vastaa Newsec Asset Management. Kohdekohtaiset yhteystiedot löydät klikkaamalla kohteen nimeä.

Tutustu vuokra-asuntoihimme >

Tutustu case-esimerkkeihimme

<noscript><iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-P23HWQ" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"></iframe></noscript>