Suoraan sisältöön

Ota TyEL-vakuutus ja tule Elon asiakkaaksi

Vakuutus heti verkosta

Ota YEL

Saat TyEL-vakuutuksen helposti täyttämällä sähköisen vakuutushakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä, jos tarvitsemme lisätietoja.

Ota tai siirrä TyEL-vakuutus

Vakuutus puhelimitse

Soita meille, jos haluat hoitaa asiasi puhelimitse tai jokin vakuutuksen ottamisessa mietityttää. Tavoitat myyntipalvelumme numerosta 
020 703 5515 arkisin klo 8–15. Voit myös jättää meille soittopyynnön, niin olemme yhteydessä sinulle sopivaan aikaan.

Jätä soittopyyntö

Miksi TyEL Elosta?

1

Meiltä saamasi palvelu on paitsi tinkimättömän hyvää, myös henkilökohtaista, niin puhelimessa kuin verkossakin. Tapana on ollut laittaa asiat kerralla kuntoon.

2

Huolehdimme tulevaa ennakoiden myös niistä yrityksesi ja työntekijöidesi eläkeasioista, jotka eivät aina arjessa mieleen juolahda.

3

Saat meiltä pysyvyysalennuksen, kun olet ollut TyEL-asiakkaamme yli kolme vuotta.

Elon palvelut työnantajalle

Elon TyEL-asiakkaana saat paljon muutakin kuin laskun. Tarjoamme sinulle muun muassa kaiken tämän:

Vakuutusasiat kerralla kuntoon

Tavoitat asiantuntijamme puhelimitse nopeasti numerosta 020 694 730. Verkkopalvelussamme vakuutusasiat hoituvat vuorokauden ympäri. 

Vakuutusasiat helposti & nopeasti >

Nopeat ja näppärät eläkepalvelut

Meillä on toimialan keskiarvoa nopeampi eläkekäsittely. Neuvomme eläkkeelle jäämiseen liittyvissä asioissa sekä työnantajaa että työntekijää.

Eläkepalvelut >

Sujuvaa työtä työkykyjohtamisella

Saat muun muassa kattavat palvelut riskien kartoittamiseen ja hallintaan, sekä ajankohtaisia koulutuksia, materiaaleja ja palveluita työkykyjohtamisen kehittämisen tueksi.

Työkykyjohtamisen palvelut >

Monipuoliset rahoituspalvelut

Tarjoamme monipuolisia rahoitusvaihtoehtoja yrityksesi koon ja tilanteen mukaisesti. Autamme yritystäsi rahoitusratkaisun löytämisessä yhdessä kumppaneidemme kanssa.

Rahoituspalvelut >

Kuntoutuksen keinot työkyvyn tukena

Annamme kuntoutusneuvontaa niin työnantajalle kuin työntekijälle työkyvyn ylläpitämiseksi ja parantamiseksi. Saat myös vinkkejä työkyvyn ylläpitämiseen eri eläke- ja palveluvaihtoehtojen avulla.

Kuntoutuspalvelut >

Toimivat tilat yrityksellesi

Vuokraamme toimistoja, kauppakeskuksia ja muita liiketiloja - Elolta löytyy myös hotelleja sekä logistiikka- ja varastotiloja. Voimme auttaa löytämään yrityksesi tarpeita parhaiten palvelevat tilat.

Elon toimitilat >

Tervetuloa Elon asiakkaaksi

Asiakkaiden kokemuksia Elon palveluista

Case Realia Group: Tukea ja työkaluja työkykyjohtamisen kehittämiseen

sisältökuva

Realia konserni panostaa systemaattiseen työkykyjohtamisen kehittämiseen hyödyntäen Elon asiantuntijoiden ammattitaitoa ja monipuolisia työkaluja. 

Lue lisää

Case Fament Oy: Palkkalaskurista apua ensimmäisen työntekijän palkkaamiseen

sisältökuva

"Käytin Elon verkkosivuilla olevaa palkkalaskuria, josta näkee palkkasumman syötettyään todelliset kulut. Puhuin myös Elon asiantuntijan kanssa, joka neuvoi minua palkanlaskemiseen liittyvissä asioissa yksityiskohtineen."

Lue lisää


<noscript><iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-P23HWQ" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"></iframe></noscript>