Suoraan sisältöön
Valikko
Kirjaudu
Haku
Kieli
SV
EN
Kampanjasivu 1193x548Kampanjasivu_mob 500x357

Miksi kannattaa olla asiakkaana Elossa?

Uskomme pitkäaikaiseen kumppanuuteen ja siksi palkitsemme siitä asiakkaitamme. Meillä sekä hinta että palvelu ovat kohdillaan. 
1. Hoitomaksumme on keskimäärin 15 % edullisempi. Hoitomaksu on osa TyEL-maksua. Elon asiakkaan hoitomaksu on keskimääräisesti edullisempi kuin muilla eläkeyhtiöillä vuonna 2024. 
2. Palautamme ainoana eläkeyhtiönä hoitomaksuja asiakkaille. Palautamme asiakkaillemme tämän vuoden hoitomaksuja noin 10 milj. euroa vuoden 2024 alussa.
3. Tarjoamme ainoana eläkeyhtiönä asiakkaillemme pysyvyysalennuksen. Uskomme ja kannustamme pitkäaikaiseen kumppanuuteen ja haluamme palkita asiakkaitamme pysyvyydestä.
4. Tyytyväisyys palveluumme on huippuluokkaa. Elossa palvelu on kohdillaan. Yli 90 % asiakkaistamme saa asiansa kerralla kuntoon
5. Yrityksistä joka kolmas ja yrittäjistä 40 % on valinnut Elon työeläkekumppanikseen. Elossa on hyvä olla. Hoidamme asiakkaamme asiaa kuin omaamme.
6. Voimavaroja vaalimassa. Kaikenkokoiset yritykset ovat juuri niin hyvässä terässä kuin niiden henkilöstö. Siksi kannustamme pitämään huolta työntekijöistä. Huolehditaan yhdessä, että voimavarat riittävät.

Tervetuloa asiakkaaksemme!

Uskallamme luvata tinkimätöntä palvelua. Koska yli 90 % asiakkaistamme antaa palvelustamme kiitettävän arvosanan.

Kätevästi verkossa

Ota vakuutus saman tien verkossa. Saat työeläkevakuutukset helposti täyttämällä sähköisen vakuutushakemuksen. 

Ota vakuutus

Soita myyntipalveluumme

Voit ottaa työeläkevakuutuksen puhelimessa yhdessä asiantuntijamme kanssa. Autamme sinua myös siirtämään vakuutuksesi toisesta työeläkeyhtiöstä Eloon.

Soita 020 703 5515 arkisin klo 8–15 tai varaa aika, jolloin soitamme sinulle.

Varaa soittoaika

Kumppaneidemme kautta

Elon vakuutukset saat myös yhteistyökumppaneidemme kautta

FenniaLähiTapiolaTurva | Eezy | 
Holvi |ilona.works | Odeal | Truster

<noscript><iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-P23HWQ" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"></iframe></noscript>