Suoraan sisältöön
Valikko
Kirjaudu
Haku
Kieli
SV
EN

Elon vuosi 2018

Vastuullisuus sisältyy perustehtäväämme. Huolehdimme työntekijöiden ja yrittäjien lakisääteisestä eläketurvasta.

Lataa raportit:

sisältökuva
sisältökuva

Kannamme vastuuta asiakkaidemme tästä päivästä ja huomisesta

Keskeisin tavoitteemme on turvata asiakkaidemme eläketurva. Vastuullisuus liittyy olennaisesti kaikkeen Elon toimintaan. Haluamme kehittää vastuullisuuttamme ottaen huomioon muuttuvan toimintaympäristömme haasteet, kuten ilmastonmuutoksen ja väestön ikääntymisen.

Satu Huber
Toimitusjohtaja

Vastuullinen sijoittaminen

Vuonna 2018 vastuullisen sijoittamisen fokuksessa oli vaikuttaminen. Olimme mukana useissa sijoittajien yhteenliittymien aloitteissa ilmastonmuutoksen torjumiseksi ja kävimme aktiivista vuoropuhelua sijoituskohteidemme ja muiden sidosryhmien kanssa.

Vastuu henkilöstöstä

Haluamme olla arvostettu ja kehittyvä työyhteisö, jossa jokainen voi kokea onnistumista. Vision toteuttaminen päivittäisessä työssä on tapamme kantaa vastuuta henkilöstöstä.

Huolehdimme nykyisistä ja tulevista eläkeläisistä

Huolehdimme kaikkiaan 237 900 nykyisen sekä yli 520 000 tulevan eläkeläisen eläketurvasta. Pyrimme siihen, että asiointi kanssamme sujuu vaivattomasti ja virheettömästä sekä asiakkaitamme kohdellaan tasapuolisesti ja oikeudenmukaisesti.

Compliance tekee säännöistä ja ohjeista arkea

Compliance-toiminta edistää osaltaan vastuullista kulttuuria. Elon eettiset liiketoimintaperiaatteet perustuvat yrityskulttuurin kulmakiviin ja ne määrittävät miten toimimme erilaisissa tilanteissa. 
<noscript><iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-P23HWQ" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"></iframe></noscript>