Suoraan sisältöön
Valikko
Kirjaudu
Haku
Kieli
SV
EN

Finanssivalvonnan asiamiehen tehtävä Elossa päättyy

/ Uutinen

Finanssivalvonta on tehnyt 31.5.2022 päätöksen, jonka mukaan 11.12.2020 Elon toimintaa valvomaan asetetun asiamiehen, asianajaja, varatuomari Pekka Jaatisen tehtävä Elossa päättyy 30.6.2022.

Olemme toteuttaneet Finanssivalvonnan edellyttämät toimenpiteet hallinto- ja ohjausjärjestelmämme kehittämiseksi. Viimeiset toimenpiteet toteutimme maaliskuussa 2022. Kuluneen kevään aikana valvonnan kolmannessa ja viimeisessä vaiheessa asiamies seurasi tehtyjen toimenpiteiden toimivuutta ja vaikuttavuutta. Yhteistyömme Pekka Jaatisen kanssa on sujunut hyvin, kertoo Elon toimitusjohtaja Carl Pettersson.

– Tässä vaiheessa haluan kiittää koko Elon organisaatiota, hallitusta, hallintoneuvostoa ja asiamiestä, joiden kanssa olemme tehneet kovasti töitä varmistaaksemme, että toimintamallimme ovat Finanssivalvonnan edellyttämällä tasolla, Pettersson toteaa. – Tästä on hyvä jatkaa entistä vahvempana kohti Elon seuraavaa strategiakautta.

Lisätiedot:
toimitusjohtaja Carl Pettersson, haastattelupyynnöt viestintäpäällikkö Hanna Saira, puh. 050 387 5742

Hae lisää luettavaa

<noscript><iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-P23HWQ" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"></iframe></noscript>