Suoraan sisältöön

Työeläkeyhtiö Elon muutosneuvottelut johtavat 44 tehtävän lakkaamiseen

/ Uutinen

Työeläkeyhtiö Elon 15.8. käynnistyneet muutosneuvottelut on saatu päätökseen. Muutosneuvotteluilla tavoiteltiin organisaation selkeyttämistä ja tehostamista. Neuvotteluiden tavoitteena oli vastata Elon toimintaympäristön ja asiakkaiden käyttäytymisen muutokseen.

Muutosneuvotteluiden perusteella tehdään muutoksia organisaation rakenteeseen, työtehtäviin ja toimenkuviin ja 44 tehtävää lakkautetaan. Lisäksi merkittävä osa toimenkuvista tulee muuttumaan.

Osalle irtisanottavista voidaan tarjota uusia tehtäviä yhtiössä. Henkilöstövähennykset jakautuvat eri yksiköihin. Neuvottelujen alkaessa Elo arvioi vähennystarpeeksi enintään 50 henkeä.

– Irtisanomiset ovat meille raskas paikka. Tuemme parhaamme mukaan irtisanottavien uudelleentyöllistymistä ja olemme heidän tukenaan, sanoo Elon toimitusjohtaja Carl Pettersson.

Pettersson kertoo neuvottelujen sujuneen poikkeuksellisen avoimessa ja rakentavassa ilmapiirissä.

– Katsomme tämän prosessin päätteeksi vahvasti tulevaisuuteen. Varmistamme tehdyillä toimilla sen, että vastaamme asiakkaidemme tarpeisiin ja toimintaympäristön muutokseen, toteaa Pettersson. 


Lisätiedot:
Carl Pettersson, Elon toimitusjohtaja (haastattelupyynnöt viestinnän suunnittelupäällikkö Sara Salomaa p. 044 5505450)

 

Hae lisää luettavaa

<noscript><iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-P23HWQ" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"></iframe></noscript>