Jumplink
Meny
Logga in
Sökning
Språk
EN
FI

Ändring för användare av tjänsten Palkka.fi – faktura från Elo fr.o.m. 1.1.2023

/ Nyheter

Från början av 2023 kommer de avtalsarbetsgivare som använder löneräkningsprogrammet Palkka.fi att få sin ArPL-faktura direkt från Elo och avgiften skapas inte längre i Palkka.fi-tjänsten. Den omkostnadsavgift som ingår i arbetspensionsavgiften fastställs fr.o.m. 1.1.2023 specifikt för de olika arbetspensionsbolagen. Genom denna ändring säkrar vi att också de kunder som använder tjänsten Palkka.fi får Elos rabatter genast från början av året.

Den här ändringen är endast tillfällig, och Palkka.fi-tjänsten utvecklas som bäst för att våra avtalskunders ArPL-avgifter på nytt ska kunna inkluderas i tjänsten så snart som möjligt. Vi informerar om detta senare.

För hushållsarbetsgivare och tillfälliga arbetsgivare skapas ArPL-avgiften i Palkka.fi-tjänsten på samma sätt som tidigare.

Ta i bruk elektroniska fakturor

Som Elos kund har du möjlighet att ta i bruk elektroniska fakturor, vilket också är ett miljövänligt sätt att sköta sina fakturor. Våra alternativ är nätfaktura, e-faktura och e-postfaktura. Läsa anvisningar för elektroniska fakturor >

Om du har frågor hjälper vår kundtjänst dig gärna på numret 020 694 744 vardagar kl. 8–17.

Sök efter artiklar och nyheter